Говорилня

еми просто е така е за ко ми е иначе в тоя сървър аз не сам чул нито един път да ми кажат спеед лично на мене чувал сам как на карамел му викат спеед пак и си представете че е от супорта тфа как ви се струва нормално сигор (think)

п.п пак и като го играех тфа му преди много време са сещам как карамел ми са молеше да го уча да праи комбо да го науча да бие сички а сега вече е голяма работа :D

97d99i combo ? (chuckle)

Това ,че не са забелязали че си играл с хак ,не означава че не си играл ^^

• Like
Reactions: caRameL
еми просто е така е за ко ми е иначе в тоя сървър аз не сам чул нито един път да ми кажат спеед лично на мене чувал сам как на карамел му викат спеед пак и си представете че е от супорта тфа как ви се струва нормално сигор (think)

п.п пак и като го играех тфа му преди много време са сещам как карамел ми са молеше да го уча да праи комбо да го науча да бие сички а сега вече е голяма работа :D

Аре кажи ми някой който е казал ,че съм спийд???Покажи ми доказателства!Естествено ти и твойте приятели пумиярчета го мислите това...ама тва е друг въпрос.

П.П.С тоя тен и изражение...не си циганин?...Може би смесени бракове??Или ако не си ромче,тогава къв си?Турче? Хахахаха.Същите лайна...
2266398l.jpg

Last edited:
Аре кажи ми някой който е казал ,че съм спийд???Покажи ми доказателства!Естествено ти и твойте приятели пумиярчета го мислите това...ама тва е друг въпрос.

П.П.С тоя тен и изражение...не си циганин?...Може би смесени бракове??Или ако не си ромче,тогава къв си?Турче? Хахахаха.Същите лайна...
2266398l.jpg

еми ти ко си ти също си турче (денис) така че не се прави на българин по добре :) моите приятелчете и кои бяха мойте приятелчета я кажи (think) освен Jeez (think) сподели тук мастия долна тфа го викаха не моите авери а другите играчи пък и май сам по красив от тебе а (wasntme) я сложи тфоя снимка да те видим каф си красив (think) :* :D май те е яд (think)

28250_127811677255235_100000792112527_125966_4259265_n.jpg

Пукай се...да правим батъл ли искаш? :D :D :D :D :D
Аз съм обявен за МИС Хасково (chuckle)

Леле колко си тъп чесно!ДениЗ е турско име каун.Аз се казвам ДениС!Тва че ти си тъп и неграмотен,и не можеш да различиш З от С ,не е мой проблем.Денис Родмън или Денис Ферер турци ли са бе калъф??Спри по-добре да лафиш,че сам си показваш простотията...

П.П. Ето ти албума ми в аха роме .... http://energie7416.aha.bg

Last edited:
Леле колко си тъп чесно!ДениЗ е турско име каун.Аз се казвам ДениС!Тва че ти си тъп и неграмотен,и не можеш да различиш З от С ,не е мой проблем.Денис Родмън или Денис Ферер турци ли са бе калъф??Спри по-добре да лафиш,че сам си показваш простотията...

П.П. Ето ти албума ми в аха роме .... Aha.bg: dennis, мъж, 15г., Елхово, Скорпион
Какво значение има кой е турчин и кой не...освен това че половината му пишка е в коша (chuckle)

• Like
Reactions: Flame
blacko ,няма ли да кажеш още нещо ,та да ни разсмееш малко?

Last edited:
като заговорихме за турци..
Тръгнали един испанец, един турчин и един българин да убият ламята.
Първи влязъл испанеца, когато го видяла ламята му се ухилила, лиснала му 2 кофи вазелин и го оправила на излизане, той казал да другари те си:
- Бе аз й отрязах главата, ама тя стана двойна....
Втори влязъл българина, ламята му се засмяла, лиснала му 2 кофи вазелин и го опънала на излизане той казал на другарите си:
- Бе отсякох й двете глави, ама те станаха 4.
Когато влязъл турчина, испанеца признал на българина какво всъщност станало, българина му казал:
- Бе то и с мене стана така, ама аз свих последните 2 кофи вазелин на ламята
Изведнъж от пещерата се чуло:
- Аааааааааааааааааааааа!

• Like
Reactions: caRameL
По време на Втората световна война германците хванали трима партизани и едно циганче и ги пратили в газовата камера. Пуснали газта, прозорците се замъглили и след известно време пратили двама войника да изнесат труповете. Отворили те вратата и гледат циганчето стои пред тях. Изкашляло се и казало:
- Бате, ка`ко праите вий тука, бе, ний ши съ издушим бе!

• Like
Reactions: Flame
Протект е обявен за зодя плейбой :D:

28250_127811677255235_100000792112527_125966_4259265_n.jpg

Пукай се...да правим батъл ли искаш? :D :D :D :D :D
Аз съм обявен за МИС Хасково (chuckle)

това от фотоапарата ли ти изглеждат така сичките снимки някакси гадно

КИЛАРЕ ВЛЕЗ В ШИБАНИЯ СКАЙП