crazyboy
New Member
- Reaction score
- 496
бургас е умрела работа виж варна поне има кво да се прави там като имате наводнения почти през седмица поне си плавате с канута по главната
бургас е умрела работа виж варна поне има кво да се прави там като имате наводнения почти през седмица поне си плавате с канута по главната
Каде точно на центара, защото и аз съм там, а несме се засичали. Кажи точен адрес и ако искаш може да излезем някой път
@D3nka к'во се заяждаш с човека нека си има ?
В крайна сметка си е негова работа дали има плазма ,джакузи или не.
Не.sNG този дето държи btlz easy е голяма курва на ли ?
Мога ти кажа,че нашия е LED за 2500лв.,а и живея в апартамент,така че следователно джакузито ми е в апартамента Oбитак завистлив!
Не.
Всичките сървъри се държат от 1 човек.
Оплете се в лъжите.
Утре ще покажа снимки като много знайш А и се замисли малко не се хваля само казвам: имаме 4 коли
Mercedes S65 AMG
Mercedes CLK Cabrio & Cupe
BMW(от тес новите в момента забрайх модела с дръпнатите очи) 530
Range Rover AMG
Дали неможем да си го позволим,честно казано не ме ебе какво си мислиш дали лъжа или не то си личи
ROVER с тунинг на AMG? ^^ леко леко.. само да те попитам апартамента с джакузито на кой етаж е??
Утре ще покажа снимки като много знайш А и се замисли малко не се хваля само казвам: имаме 4 коли
Mercedes S65 AMG
Mercedes CLK Cabrio & Cupe + Avangart
Range Rover AMG
Дали неможем да си го позволим,честно казано не ме ебе какво си мислиш дали лъжа или не то си личи
Mercedes S65 AMG
Mercedes CLK Cabrio & Cupe + Avangart
Range Rover AMG
Честит празник Sun-4o ;p