Sunwalker
Well-Known Member
- Reaction score
- 376
пък тея на снимката .. имат бахти гадните шапки :
ти си гаден гнусен мазен раждясал
пък тея на снимката .. имат бахти гадните шапки :
КРАЯ НА ФЕЙСБУК 15 март КОЛКО СМЕ ПРОТИВ | Facebook
FaceBook сприра милиони хора остават без личен живот!
да е аз случайно да не сам от турция мамка му от българия сам :Д:Д:Д тря званя на доставчика ми как да е оправих са аз
как ще го спрат бе тия луди колко пари правят от него
КРАЯ НА ФЕЙСБУК 15 март КОЛКО СМЕ ПРОТИВ | Facebook
FaceBook сприра милиони хора остават без личен живот!
Информацията обаче по никакъв начин не отговаря на истината. От централата на Facebook в Пало Алто (Калифорния) опровергаха информацията за мнимото затваряне на социалната мрежа и я нарекоха „спекулация, която се опитва да привлече вниманието на обществото върху някои медии на гърба на Facebook“. Очаква се утре лично Марк Зукърбърг да излезе с официално становище по тази спекулация.
От Facebook уверяват, че ще продължат с дългосрочните си инвестиции за развитието на социалната мрежа, станала нарицателно име в съвременното кибер общество.
Така че, скъпи потребители на Facebook – няма страшно – Facebook ще бъде по-жив от всякога и след 15.03.2011 година!
Трябва да си пълен малоумник, за да повярваш на подобна измислица.
Компания, която прави по близо 170 милиарда на година, да затвори, защото забележете малоумният аргумент, който е измислил тази малоумна статия: "фейсбук станал НЕУДЪРЖИМ".
Бюджета на фирмата позволява да се наемат поне 10 офиса- сигурно.
Просто поредната доза смях и пародия, на която банда тъпанари(половин България) са се хванали.