ама и ти си малко глупав да ти кажа.. нали е гангстер дай му само ИП да го видим ^^
междудругото моят е 77.78.34.61)
и номер на лична карта
EDIT : фани се успокой малко бе.. преуспяващ мениджър на софийски боклук пък..
Дарк Мастер Дай ми IP Adress на тия 3 ма манафчета на helmet Arrogance и на AirwaveS обещавам ви ще ви намера и ще ви спукам тоталнон от бой ще ви счупа краката заклевам ви се !!!!!!!!!!! ВЕЧЕ ПОЧНАХТЕ МНОГО ДА СИ ОТВАРАТЕ УСТАТА Е СА ЩЕ ВИ ЕБА МАЙАКАТА ЩЕ ВИ НАМЕРА И ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КОПЕЛЕНЦА МРЪСНИ!!!!!!
Защо да съм глупав ? Нали го виждам колко е елементарен , ако му дам само айпи никога няма да ми намери адреса..
@Flame ето ти ЕГН{} 9410051480
за шлифера незнам.. но като го гледам как се смята за мисис олимпия, може и за друго място да го е хванал
мислиш ли бе тапак май незнаеш че сяко ИП има спесифична идитификация ... открия ли ти хоста мога да те намера бе манафче .... тъпо и като видях ЕГН вече ми стана ясно що за наркоманче си некъв ръбат хуй ми се прави на газар майкати деба грозна ... ше идвам до грозния ти град да бия некъв царвул на 13 години лайно ... за тебе и кракът няма да си мръдна да дойда говно ...

мислиш ли бе тапак май незнаеш че сяко ИП има спесифична идитификация ... открия ли ти хоста мога да те намера бе манафче
Научи се да пишеш.sNG и ти не си цвете брато не се убиждай ама почваш да ме ядосваш с твойте скапани фрази ... почвате много ама ацки много да си позволявате да се правите на кой съм аз ... земете млъкнете вече ... лайна такива
всичките сте много зле![]()