Говорилня

IP:88.87.13.94
Град: Горна Оряховица
Адрес: ул. Юрий Гагарин "49" , вход "Г" , етаж "5" , ап. "15"
Чакам те :)
ама и ти си малко глупав да ти кажа.. нали е гангстер дай му само ИП да го видим ^^
междудругото моят е 77.78.34.61 :))
ЕГН искам :D:D
и номер на лична карта :D:D
EDIT : фани се успокой малко бе.. преуспяващ мениджър на софийски боклук пък..

Last edited:
Дайте ми кредитните си карти и пиновете а пък ние с кретена ши са разберем няма да ви бие ;ддд

ама и ти си малко глупав да ти кажа.. нали е гангстер дай му само ИП да го видим ^^
междудругото моят е 77.78.34.61 :))

и номер на лична карта :D:D
EDIT : фани се успокой малко бе.. преуспяващ мениджър на софийски боклук пък..

Защо да съм глупав ? Нали го виждам колко е елементарен , ако му дам само айпи никога няма да ми намери адреса..

Last edited:
Дарк Мастер Дай ми IP Adress на тия 3 ма манафчета на helmet Arrogance и на AirwaveS обещавам ви ще ви намера и ще ви спукам тоталнон от бой ще ви счупа краката заклевам ви се !!!!!!!!!!! ВЕЧЕ ПОЧНАХТЕ МНОГО ДА СИ ОТВАРАТЕ УСТАТА Е СА ЩЕ ВИ ЕБА МАЙАКАТА ЩЕ ВИ НАМЕРА И ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КОПЕЛЕНЦА МРЪСНИ!!!!!!

Започваш да ставаш колкото смешен, толкова и досаден.

@AirWaves, вземи си махни ЕГН-то ;):

Защо да съм глупав ? Нали го виждам колко е елементарен , ако му дам само айпи никога няма да ми намери адреса..

@Flame ето ти ЕГН :D {} 9410051480

мислиш ли бе тапак май незнаеш че сяко ИП има спесифична идитификация ... открия ли ти хоста мога да те намера бе манафче .... тъпо и като видях ЕГН вече ми стана ясно що за наркоманче си некъв ръбат хуй ми се прави на газар майкати деба грозна ... ше идвам до грозния ти град да бия некъв царвул на 13 години лайно ... за тебе и кракът няма да си мръдна да дойда говно ...

за шлифера незнам.. но като го гледам как се смята за мисис олимпия, може и за друго място да го е хванал

писна ми от дебили бе говна малки ... нищо не сте постигнали в тоя живот и знаете много да говорите аа аз ви казвам внимавайте щото бързо се паля ясно ли ви е малки дечица

sNG и ти не си цвете брато не се убиждай ама почваш да ме ядосваш с твойте скапани фрази ... почвате много ама ацки много да си позволявате да се правите на кой съм аз ... земете млъкнете вече ... лайна такива

мислиш ли бе тапак май незнаеш че сяко ИП има спесифична идитификация ... открия ли ти хоста мога да те намера бе манафче .... тъпо и като видях ЕГН вече ми стана ясно що за наркоманче си некъв ръбат хуй ми се прави на газар майкати деба грозна ... ше идвам до грозния ти град да бия некъв царвул на 13 години лайно ... за тебе и кракът няма да си мръдна да дойда говно ...

Какво значение има възрастта ми ? Нали все пак щеше да идваш да ме биеш ? Айде чакам те ^^

Абе ей дрисък такъв .. ти щото си постигнал много неща в живота ти по сиропиталищата ?? що не вземеш вече ти да млъкнеш, щото показваш все повече елементарното си поведение .. Палиш се бързо .. ама си пролича, че и изгаряш бързо ..

Ае пак са сравнявате с мене ... няма смисл не сте ми на нивото... многоо по -на високо съм... ;д;д

Ей Големи биячи по тия форуми големи дракания и чесания на езиците ... осъзнайте се че се карата за глупости (chuckle) избивайте си комплексите на друго място ...

Kre7en давай брат ти си 127.0.0.1 GO LF Me !!
Чакам те кретенче :)
За мене ти си един тАпанар, ясно ли ти е бе хакер,бияч нещастен!!
AirWaves махни си ЕГН-то :D: ,
а почакайте малко нали е голям хакер , ще ни намери , ще ни пребие оставете го той сам да разбира IP-та и т.н.
P.P sNG затапи го тоя Кретен (xaixai)

Last edited:
мислиш ли бе тапак май незнаеш че сяко ИП има спесифична идитификация ... открия ли ти хоста мога да те намера бе манафче

My host is Networx-bg : ))

осъзнай се вече си на 21 и най-хубавото нещо което си чувал от съфорумник е маааааааааай се

Неразбрах, ще си биехте ли, или просто се заканвате и си давате адреси за имидж?

sNG и ти не си цвете брато не се убиждай ама почваш да ме ядосваш с твойте скапани фрази ... почвате много ама ацки много да си позволявате да се правите на кой съм аз ... земете млъкнете вече ... лайна такива
Научи се да пишеш.
Другото... мен не ме ебе какво е твоето мнение.
" 'ше си прайме к'вот си искаме"
Това, че ти си гад, не значи, че трябва да ни нарушаваш покоя с твоята тъпанарщина.
Просто си трай. Не мога да разбера, защо трябва да се заяждаш и да обиждаш.

всичките сте много зле :)

Благодаря ;):

ти пак не си разбрал.. визитки си разменяме понеже компанията на кретена отива към фалит..(сещате се кой и е мениджър.. ;) )