Дарк Мастер Дай ми IP Adress на тия 3 ма манафчета на helmet Arrogance и на AirwaveS обещавам ви ще ви намера и ще ви спукам тоталнон от бой ще ви счупа краката заклевам ви се !!!!!!!!!!! ВЕЧЕ ПОЧНАХТЕ МНОГО ДА СИ ОТВАРАТЕ УСТАТА Е СА ЩЕ ВИ ЕБА МАЙАКАТА ЩЕ ВИ НАМЕРА И ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КОПЕЛЕНЦА МРЪСНИ!!!!!!
Предразсъдъците развалят обществото... Доста хора взеха да си показват рогата...
btw:
Сдравеите, как сте?
Абе ей дрисък такъв .. ти щото си постигнал много неща в живота ти по сиропиталищата ?? що не вземеш вече ти да млъкнеш, щото показваш все повече елементарното си поведение .. Палиш се бързо .. ама си пролича, че и изгаряш бързо ..
хахахахаххахаха и мислиш, че някой ти вярва ? хахаха зимал 843598345 лева заплата Бил Гейтс му е подчинен .. колекционер на коли .. ходи с Николета Лозанова.. още някоя твоя детска мечта ще ни споделиш ли ?абе ей обществено жигуло такова не дей ми говори кво съм постигнал защото зимам 2700 лева заплата ако не бях постигнал нищо немаше да имам 4 коли да имам супер жена ясно ли ти е бе дребен педал поне нечакам от мама и тати такаче много неми говори кво съм постигнал и кво не лайнар малък когато стигнеш това което аз сам направил тогава може да си отвараш устата педерас баштати като си се родил с лупата те е удрял толкова си бил грозен а майкати е казала това неможе да е мойто много грозно!!! айде трай вече
хахахахаххахаха и мислиш, че някой ти вярва ? хахаха зимал 843598345 лева заплата Бил Гейтс му е подчинен .. колекционер на коли .. ходи с Николета Лозанова.. още някоя твоя детска мечта ще ни споделиш ли ?
абе парцал нищо незнаеш за мен а аз мога да разбера целия ти живот бе парцаляк ... говно СНГ що не си ебеш майката бе глупак ти ли шеми говориш бе смешник ... деби отворкото си станал нещо земете се скрийте всичките говна в тоя форум само копеленца който си дават гуза за 5 лева и се кефат нито знаете колко зимам нито нищо а дали ми вярвате хич неме ебе зимам си парите и хич неми дреме не ми липсват пари неми липсва нищо ... такаче само 1 ще кажа на всички в тоя форум ЗЕМЕТЕ СИ ЕБЕТЕ МАЙКИТЕ ДА НЕ ИДВАМ АЗ ГЛУПАЦИ СМОТАНИ ВЕЧЕ НЕМА КВО ДА ПИША ТО МИ ПИСНА ОТ ГОВНА В ТОЯ ФОРУМ НАПРАВИХТЕ ФОРУМА ГОВНО НАПРАВИХТЕ И ДАРКА ДА ПРИЛИЧА НА ВАС ГОВНА!!! ВСИЧКИ СТАНАХТЕ ГОВНА ТУКА ! Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКИТЕ И СИ ТРАЙТЕ ....