Говорилня

чакай чакай..
1-во леко с нервите бе "педерас недъгав" :)
2-ро незнам за тебе но предпочитам момичета ;)
3-то с лаптоп съм .. има 1 монитор вкъщи 22' ма не го давам
4-то .. като си толкова надъхан.. за къв чеп аз да идвам при тебе бе G-майна

казах ти затварай си гнусната уста щото ще те намера и ще те смачкам бе ... ламерче ... от вчера у форума и почва много да ми говори ееее супол малук!

аа да си имаме уважението .. от миналия декември до сега.. то вярно казват, че времето лети ама чак пък толкоз

Абе брато кретенче ника говори сам по себе си, междо другото брат немам нищо против ама ти е много голяма устата.. така че си трай моляте..!

[9:12:44 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: kak moje tei da narejdash kretena
[9:12:44 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: e
[9:12:45 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: :D
[9:12:52 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: shti vkara edin shi stane6 na salata
[9:12:53 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: ;D
[9:12:56 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: 4e i rakia
[9:12:57 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: :D
[9:13:01 PM] Ha4yC: da go dyxa we

XUHAAHXAXHUAX !! D:

• Like
Reactions: hamlet
Вие знаете много иначе кретена е пич ;]]

о.О как не те е срам ти така него пред мене и тебе и той и арогантния .. що го постна ?? :D :D

Internet-Warrior.jpg

Ше ви *** и борците и мутрите.
Не ви ли омръзна да приказвате празни приказки?
"Ама аз ще те еди- к'во си, еди- що си.."
Който има мераци, не приказва много, а действа.

Internet-Warrior.jpg

Ше ви *** и борците и мутрите.
Не ви ли омръзна да приказвате празни приказки?
"Ама аз ще те еди- к'во си, еди- що си.."
Който има мераци, не приказва много, а действа.
+1 човека който най много уважавам :) каза го точно и ясно. :)

@sNG в моя защита ще кажа, че аз не съм заплашвал и т.н. всичките заплахи и тн бяха от негова страна.. аз гледах само да го изнервя достатъчно, че да наруши правилата, и понеже ника му е с по-специален цвят, никой нищо не направи..

@sNG в моя защита ще кажа, че аз не съм заплашвал и т.н. всичките заплахи и тн бяха от негова страна.. аз гледах само да го изнервя достатъчно, че да наруши правилата, и понеже ника му е с по-специален цвят, никой нищо не направи..

хахах, щото пък като е със синьо, все едно е хванал господ за шлифера.

за шлифера незнам.. но като го гледам как се смята за мисис олимпия, може и за друго място да го е хванал

Оставете го Кретена да се мисли за як , а всъщност е дебел xD.

Дарк Мастер Дай ми IP Adress на тия 3 ма манафчета на helmet Arrogance и на AirwaveS обещавам ви ще ви намера и ще ви спукам тоталнон от бой ще ви счупа краката заклевам ви се !!!!!!!!!!! ВЕЧЕ ПОЧНАХТЕ МНОГО ДА СИ ОТВАРАТЕ УСТАТА Е СА ЩЕ ВИ ЕБА МАЙАКАТА ЩЕ ВИ НАМЕРА И ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КОПЕЛЕНЦА МРЪСНИ!!!!!!

Дарк Мастер Дай ми IP Adress на тия 3 ма манафчета на helmet Arrogance и на AirwaveS обещавам ви ще ви намера и ще ви спукам тоталнон от бой ще ви счупа краката заклевам ви се !!!!!!!!!!! ВЕЧЕ ПОЧНАХТЕ МНОГО ДА СИ ОТВАРАТЕ УСТАТА Е СА ЩЕ ВИ ЕБА МАЙАКАТА ЩЕ ВИ НАМЕРА И ЩЕ ВИ СМАЧКАМ КОПЕЛЕНЦА МРЪСНИ!!!!!!

IP:88.87.13.94
Град: Горна Оряховица
Адрес: ул. Юрий Гагарин "49" , вход "Г" , етаж "5" , ап. "15"
Чакам те :)