Говорилня

:Д:Д горкия :Д честит рожден ден да си жив и здрав :D:D

Никой не се сети да ми честити Рождения ден... ! :x:x :D

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти живот в рози , секс в различни пози и алкохол в големи дози (devil) !

Мерсии (sun) е някой в facebook ми го честитиха :)

некой трябва да затрие тая лицева книга много почнаха да спамат за тая книга деба и книгата деба :D

то и ти трябва да пробваш да водиш нормален живот.. по-добър е от виртуалния

• Like
Reactions: Arr0gance
избухвам с avenged ;dd... (nqh)

Last edited:
то и ти трябва да пробваш да водиш нормален живот.. по-добър е от виртуалния

HHAXaHAAXHAX УБИ ГО (xaixai)
P.P На същото мнение съм!!
Hamlet is the best :D:

Кой го каза (rofl) - hamlet :D:

Last edited:
е какво като .. съм го казал аз.. лол не го знам на 100 и колко години е и къде бачка и тн .. ама поне да се направи, че не стои само в форума бе дееба ...и относно коментара ти плмн ... влизам в форума 3-4 пъти на ден .. ПРОБЛЕМ ? :D

Lol Kre7en 100% Activity ,
Me and hamlet 13-11 .
Fail KRE7EN , Noob on CS , DarksTeam Forum MANIAKS :D ,

да не почнат да пускат скоро и размазани мутри в FaceBook некой ще гризне книшката с кориците даже и с илюстрацийте вътре!

да те светна че си работа много добре а това че си оставам компютера включен на форума и си върша работата това е друго ... и много не дейте да миговорите защото найстина някой ще го отнесе ама тотално ще го отнесе!

Last edited:
и като си оставиш форума включен.. коментарите сами ли се пишат :D:D давай да го отнасяме, понасяме, внасяме, изнасяме, пренасяме ..
А ! междудругото .. от кога по строителните обекти има компютри за общите работници ... и кога работиш .. когато другите почиват? през останалото време даркстийм спам мания

ти си тъпо копеленце случайно да знаеш че съм един от най влиателните Мениджъри!! който се занимават и много не говори щото наистина ще те намера и щете направа изнасилено копеленце заклевам ти се много неми говори щото ще ми прещтрака нещо и много брутално ще го отнесеш и нз дали ще може да влезнеш повече тук ясно ли ти е бе говно малко .... царвул

• Like
Reactions: PLMN
[8:49:48 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: shi na pokanqt da svirim na sonisphere
[8:49:48 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: d:D:
[8:53:36 PM] [gLue]: haha da e 6te podgrqvame
[8:53:36 PM] [gLue]: :D
[8:54:07 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: ko shi podgrqvame we...
[8:54:08 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: :D
[8:54:13 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: awe metallica shi ni podgrqvat
[8:54:14 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: na nas
[8:54:14 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: :Dd:
[8:56:10 PM] [gLue]: hah
[9:00:54 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: shi gi eba v gyza
[9:00:56 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: kfi sa tiq
[9:00:59 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: pederasi tyka
[9:01:04 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: shi im podgrqam
[9:01:07 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: shi gi podgreq
[9:01:07 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: otzade
[9:01:08 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: ;D
[9:01:24 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: naprao shi im praq TOTAL NIGHTMAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEE IN THE ASS
[9:01:29 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: i oniq shi vikat
[9:01:32 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: GOD HATES US
[9:01:35 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: GOD HATE US ALL
[9:01:37 PM] - d0baTъъъЪ`` ;]]: ;d

избухвам с avenged ;dd... (nqh)
човек ти ебавка.. ама пак като не е the big 4 да ви подгрее .. :D :D

не бе .. парцал ^^ ти за от някоя мафия ли се имаш :D:D тия дан си ги трепал ти бе брат? Mugshots Friday: Dented Heads, Bandanna Tattoos and Weird Beards - Miami News - Riptide 2.0 :x

бате време е да си затвараш шайбата на гъза и да не ти знае много щото вече почваш дами лазиш по нервите педерас недъгав като си толкова отворен ела да ти завръ скапания монитор в гъза и пак ми говори бе лайнар ... просто не се занимавай с човек който не знаеш за какво става на въпрос!

бате време е да си затвараш шайбата на гъза и да не ти знае много щото вече почваш дами лазиш по нервите педерас недъгав като си толкова отворен ела да ти завръ скапания монитор в гъза и пак ми говори бе лайнар ... просто не се занимавай с човек който не знаеш за какво става на въпрос!
чакай чакай..
1-во леко с нервите бе "педерас недъгав" :)
2-ро незнам за тебе но предпочитам момичета ;)
3-то с лаптоп съм .. има 1 монитор вкъщи 22' ма не го давам
4-то .. като си толкова надъхан.. за къв чеп аз да идвам при тебе бе G-майна