[Release] Vote Reward System

Как можем да го направим за повече от един линк.Аз опитах ама нещо не се получава.

Как можем да го направим за повече от един линк.Аз опитах ама нещо не се получава.

Еми лесно е :)... като се върна ще го направя ;)

NoFeaR ще я погледна и може да ти помогна :)

• Like
Reactions: NoFeaR
vote_register.php
PHP:
<?php
$login = $_SESSION['user'];

$update = mssql_query("INSERT INTO KILLVOTETIMES (potrebitel,times) VALUES ('$login','0')");
echo('<script language="javascript">alert("You have been added to VOTE RANKING SYSTEM");</script>');
echo '<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=?op=vote">';

?>

Тук ако рефрешвам ще ме добавя X пъти в таблицата. Направи една проверка дали вече е добавено ацц-то

да работи всичко но колкото и пъти да вотна толкова пъти ми дава кредити

да работи всичко но колкото и пъти да вотна толкова пъти ми дава кредити

Това е старо!
Сега готвя нещо ново..., но за него като го направя тогава :) :cool:

Това е старо!
Сега готвя нещо ново..., но за него като го направя тогава :) :cool:

Като web checker-a ли или като онова което щеше да защитава сайтовете от кражби и така нататъка ?

• Like
Reactions: RaFa and DarkMaster
Като web checker-a ли или като онова което щеше да защитава сайтовете от кражби и така нататъка ?

Ей, ама ти си много нахален ве... Web Checker-а НЯМА да се release-не съмостоятелно!!! Ще се види на бял свят с новият ми проект, който ако продължавате така може и да не видите... |-( (shake)
Кат си толкова оборотен направи си Web Checker сам! А за Crypt имам идеята готова, написана е но никой няма време да ми хелп... (tmi)

Добре ве защо ми се звериш като някой селянин аз те питам чисто човешки ебахти отговора ми правиш бъди човек кво ми се нервиш то човек да не те попита нещо !

Добре ве защо ми се звериш като някой селянин аз те питам чисто човешки ебахти отговора ми правиш бъди човек кво ми се нервиш то човек да не те попита нещо !

Питаш ме за 3-ти път!! |-(

up killer какво става със новият vote reward?

Last edited: