EvoLuTioN
Active Member
- Reaction score
- 164
Да ти кажа чесно темплейта има много неща които не ми харесват :
1.Рендъра на дарк лорда (с4) стои супер извън хедъра, скиптара му минава през менюто и затова там няма бутон, което прави и менюто как да кажа странно и то не в хубавия смисъл на думата, зад дарк лорд рендъра(с4) има друг дарк лорд съвсем различен и един друг се правят пак със странна идея дори може би тъпа ....
2.Таблиците са много тъмни почти се сливат с фона, като го гледам си напрегвам очите за да го разгранича
3.Mu Sux надписа наистина си съкс поработи в/у него
Картинката за топ 5 героя,статистики и т.н. не ми харесва, но всеки човек с неговия си вкус. Темплейта не е лош, но може да стане много по добър смятам че нищо няма да ти струва да пробваш, надявам се и да не се засегнеш нещо или да почнеш с типичните за идиотите фрази "Ти кво повече ли можеш".
1- glavnata ideq e 4e toi e kato ne6to edinstveniqt ocelql skiptera sedi taka za da pridade po originalen i 3D efekt.
2-az 4esno kazano haresvam mnogo tumnite cvetove no tova ne be6e glavnata cel prosto shaker iska6e tumni cvetove koeto kakto mu e haresalo taka sum go napravil SE PAK DIZAINA NE E ZA MENE!!
3-ne me biva v tezi nadpisi prosto nqmam takuf uset kum logotata vuob6te ne misleh da slagam logo no shaker taka iska6e...
Mersi ina4e za komentara 4e mi omruzna samo pi6at nekfo ot roda 10/10 i tfa e qsno mi e 4e ne moje da se haresa na vseki ako nqkoi ne haresfa ne6to da kaje nikoi ne e idealen....