Website : 0/10 - Connection with SQL Server failed! Error #119 Упссс , извинявай
Server : 0/10
До утре ако не си си оправил ши*а*ните правописни грешки ти дропя таблите брат !
С тези правописни грешки хващаш окото на всеки който знае някоя друга дупка на
MuWeb 0.8
Никакъв не съм
А ти на мене какъв си ми, че да ми казваш какво да правя (Мамо , ти ли си ? )
Не съм казал , че е трудно а аз с кой ще си вързвам гащите си е моя работа сопол
" Като прай правописни грешки да не си му някой .. я се осъзнай... вчера беше сулъо "
Гледам те от Ямбол си ако искаш дай 1 скайп да се разберем да се видим да ми го кажеш в очите ?
Не съм казал , че е трудно а аз с кой ще си вързвам гащите си е моя работа сопол
" Като прай правописни грешки да не си му някой .. я се осъзнай... вчера беше сулъо "
Гледам те от Ямбол си ако искаш дай 1 скайп да се разберем да се видим да ми го кажеш в очите ?
:}
Относно shell-a, ако някои още не са разбрали, той е драснат от PaskaL и мен...
Много гадно се получи, като седнах пиян в скайп и драснах на всички къде съм го забутал ^^
Но в новите проекти повечето от вас няма да успеят да го намерят и само аз ще си го знам, така всички ще са спокойни, защото знаете че не правя мръсно за щяло и нещяло ::
Е вие правите ли разлика между hack crack patch и etc. .. ? Hacker, cracker и други производни на горните или просто ви се виждат красиви думички >? За знаещите ще ме разберат като кажа че сте просто едни kiddie и нищо повече. Не претендирам че съм от знаещите нито от можещите но да предположиме че съм от интересуващите се уточнявам преди да ми налетите че тук пишките може да си ги мерите и пишкомера е с доста голяма скала но реалността е друга ...
Life прав си за повечето неща .
Само да не сгрешиш, че аз не хаквам никого за щяло и нещяло ... и пича не съм го хакнал аз .
Хакнал го е моя приятел от Magic KoZ Mu и може би го е направил ей така само за да преебе сървъра, но съм сигурен, че и ти си го правил все някога !
А иначе погледнато от друга страна той му е помогнал да преосмисли какъв Web да ползва за напред и може би ще използва някои по-защитен .....
А и в спора между sNG и моя приятел и моя приятел моля те не се меси защото sNG го направи ЛИЧЕН нека си се видят и да си се разберат двамата .
Мисля, че повечето неща който съм казал са вярни, ако греша поправи ме .
Ще изчакам поста ти .
Много ми е интересно защо "ГОЛЕМИТЕ ХАКЕРИ" като вас хакват само малки и незащитени сървъри :d а несе докажат на друг голям сървър като "хакерчета" за мен всички който се правите на такива несте нищо повече от едни Лайна
Много ми е интересно защо "ГОЛЕМИТЕ ХАКЕРИ" като вас хакват само малки и незащитени сървъри :d а несе докажат на друг голям сървър като "хакерчета" за мен всички който се правите на такива несте нищо повече от едни Лайна