[Help] Router

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
Здравейте,

Изполвам рутер и съм лишен от реално Ip.Единстевният вариянт да
пусна сървър е да пренасоча портове.
Та искам да ви питам кои портове трябва да се пренасочат за може
всеки да влиза в сървърът ми.

Благодаря предварително. ;)
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
Не е много лесна тая работа... Пробвал съм да го правя, но резултат - никакъв и взех, че си прокарах направо още 1 кабел с друго Ip. Другото, което е, че като си на рутер интернета ти ще стане много по-бавен и възможността да лаги в сървъра е голяма.
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
по добре звънни на интернет доставчика си и му кажи да пренасочи сички портове !!!
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
340
Reaction score
101
Не е много лесна тая работа... Пробвал съм да го правя, но резултат - никакъв и взех, че си прокарах направо още 1 кабел с друго Ip. Другото, което е, че като си на рутер интернета ти ще стане много по-бавен и възможността да лаги в сървъра е голяма.

:59:

Един приятел има 2 рутъра, единия WiFi и държи CS сървър като е направил пакетите на ъплоуд от CS-а да са с приоритет, да минават първи и шерва нет на 2ма негови съседи и няма никакъв лаг в сървъра му, така че, моля те.. ;)
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
anhi write me pls
По темата амире не е така както мислиш ! :) аз имам 1 приятел който държи сървър и няма грам лаг е така ма аз мн не разбирам от ви-фи а съм с ви-фи ::^:
 

AnHiMiLaToR

The Prodigy
Joined
Jul 9, 2008
Messages
340
Reaction score
101
Просто не съм имал възможност да конфигурирам рутър на живо, за да мога да помогна тук, иначе не вярвам да е трудна работа.
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
е ела в нас и без тва ми трябваш да го подкараш сървъра ::d: