[Help] Post

ReDSkuLL

Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
111
Reaction score
11
Някои може ли да ми каже как мога да сложа с сървара си да има от /post text..... от този чат .Мисля че конкретно зададох Въпроса :)
 

FreestyleR

New Member
Joined
May 14, 2008
Messages
129
Reaction score
19
на 1.0 версийте нагоре го има, на 97д го има пуснато в един друг форум няма да давам линк на 99б+ го има ама не се пише /post, демек е бъгав поста ::D:
 

ReDSkuLL

Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
111
Reaction score
11
Много Мерси AnHiMiLaToR всичко стана сега само 1 проблем имам и това е :



как да променя е това "Bem Vindos ao MuKTT,Agora Com POST!!!"
 

ReDSkuLL

Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
111
Reaction score
11
ако напиша
WelcomeMessage= Welcome to eXpLosionMu2 Server
WelcomeMessage= ТEXT...
WelcomeMessage= Text....


дали няма да разваля нещо :)
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
ако напиша
welcomemessage= welcome to explosionmu2 server
welcomemessage= Тext...
Welcomemessage= text....


дали няма да разваля нещо :)
Зависи кой файл пипаш... Първо запази оригиналния и после експериментирай!
 

ReDSkuLL

Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
111
Reaction score
11
в файла WoLf.ini пробвах и нищо не стана... ;[
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
в файла wolf.ini пробвах и нищо не стана... ;[
Този файл не ми е познат. Сигурно е преименуван! Копни какво има в него...
 

FreestyleR

New Member
Joined
May 14, 2008
Messages
129
Reaction score
19
Няма да е лошо ако ми дадете пост на 99б+ :;):
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
за какво ти е пост само да пречи на др играчи а и ще ти товари на по старите версии както каза анхи :) Ако толкова държиш по добре си драпни по нова версия там поста е по съвместен с сървър файловете и не е толкова тежък (ако не се лъжа от това което съм научил ::d: )
 

AgMuN4o

Banned
Joined
Apr 19, 2008
Messages
106
Reaction score
53
на 1.0 версийте нагоре го има, на 97д го има пуснато в един друг форум няма да давам линк на 99б+ го има ама не се пише /post, демек е бъгав поста ::D:
ами ако го имам и за 99б /post които не е бъгав фикснал съм го още преди да бъде пусната тема за подобно нещо имам го за всички версии които се сетите
 

clamp

New Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
284
Reaction score
145
по-добре ползвай направо 99z или казано по друг начин 1.0l има го в доста добър изчистен вариянт

ЕДИТ: иначе за да имаш /пост комманд не е прекалено просто.. мога да ти дам сорс кода за командата, но знаеш ли как да се оправиш на татък ??
 
Last edited:

Similar threads