Ае първо си измисли 2-ри стил не само да използваш една четка и хипер добрия .... Щот те ведях с мойта картинка дет се хвали и накрая не я направи ....
Смях ........ Отворко направи нещо което друг го е направил бе ае направи ми банера или картинката обзалагам се че и на neogame банера няя моеш напарвиш (за същия говоря ....)
u just suck! Graphic Battle ще те бия... и ако ще правя нещо, то ще е нещо ново и уникално... така че (careface) също така ти неможеш да направиш моя подпис
u just suck! Graphic Battle ще те бия... и ако ще правя нещо, то ще е нещо ново и уникално... така че (careface) също така ти неможеш да направиш моя подпис
уникално :chuckle: като гледам сички зеха да виждат че използваш една четка само друг рендер а твоя подлис не мога да го направя (не съм и казал че мога ) но не ми и харесва въобще как си го направил .....(обичам престите неща като банера ми с 3-4 ефекта (а не само с четки и партени o_0))
Я престанете и двамата. Форума не е мястото да се заяждате един с друг. Точно ти -UnknowN- където си от DarksTeam би трябвало най-добре да знаеш това :wasntme:.