Момчета имам бъг лист който открих по време на игра .........
1. При съмонера .......... ХП , смисъл , че когато ги удари и най слабото чудовище с 65к статус , тя умира .... Друго което открих , че сущо заедно с това умиране на сумонера , тя превърта зена на 2 милиарда и полувина ...........
2. Дропа на новите чудовища , дроп на новите Guards/Pets , има визуален бъг някога , когато се дропне , и това чудовище , картинката става на целия екран и стои като статоя ...... смисъл сякаш е призрак ......
3. с 3-тия Куест накрая ......... Като минеш третия куест има накрая един бутон , които трябва да го натиснеш и ништо не става ......... все тая ако искате да се оттървете от този бъг просто трябва да си поместите героя някъде си ....... и изчезва и вече сте 3-ти клас ........
4. Открих визуален бъг с новата магийка на МГ-то дето прилича на Fire Slash , просто не я показва хубаво , това е станало като съм с 65к статус ....... За други бъгове още не съм гледал , направил съм всички ъпдейти и това е за сега ....
Да това за съммонера е мн гадно ще помоля някой които разбира да помогне и да отсртраним този проблем :s