Хора много съжалявам , но имам проблем !!! Искам да попитам , как мога да си оптимизирам системата и как мога да премахна някой от Евентите , защото не ми достига РАМ Памет. Искам да направя следното : Да премахна някои от евентите , за да се използва по-малко РАМ , като Medal Event (Дето дропи медалите) и почти всички Items Bag евенти и ще ги сложа предметите в магазините. Другото което искам да направя да намаля трафика (на чудовищата) Пише ми едни грешки от рода : Нещо с животните беше , че са много и че съм минал лимита на тях , че нещо в SCF дата също животните не са добре , нещо от рода че има празен ред ли разстояние ли има ... и ми пише грешка , само по 10 пъти показва че има грешка . Ако намаля чудовищата дали няма да ми пише това ? Ако ги намаля , по-малко ли РАМ ще лапа ? Да питам искам да направя сървърът да бъде с 1 Сървър а не с 2 , по малко , рам да ЛАПА !!! Смисъл кат се влиза , да е само 1 да се избира. Нещо в настройките ли се прави ? Е това си ми е проблема
, и другото как мога да направя по-малко рам де се използва за сървърът и как да се намалят процесите моля ви за най-бърз отговор и да ми помогнете , много ще ви бъде благодарен !!! Говоря за тези сървър файлове , където са от тука
Дали може да си има сичко с 1 сървър а не с 2 и да си има сички евенти които са си главни , като bc , ds , cc , cs , kalima и др. да си ги има а тези които са като рабит евент , да си ги сложа предметите в магазините и монстерите в тях да си ги сложа на определено място
Благодаря ви предварително !!!