ще имат ако си го направил до 1000 лвл а си сложил 350 лвл за рес тогава има щото ако сложи 200 експ то се разпределя до 1000 лвл а се дига до 350 барзо оправи си го на 350 лвл лимита
4 15 0 255 0 0 0 // Arrows
4 7 0 255 0 0 0 // Bolts
маха ли го или го прави на 0?
засича ги като вирус но не са вируси а просто от програмата с която е са правили някои работи и добавяли други работа и за тва така
Това е НЕВЪЗМОЖНО.Да бе да! За това ли миналата седмица като се набутах да си сложа тях, ми прецкаха всякакви административни права в уиндоуса и интернет доставчика ми спря нета защото съм спамвал някакъв мейл сървър. Преинсталирах си уиндоуса и сега сичко е ток и жица. Чисти вируси са. Защо тогава на тези файлове където съм сега няма и 1 вирус?
Да бе да! За това ли миналата седмица като се набутах да си сложа тях, ми прецкаха всякакви административни права в уиндоуса и интернет доставчика ми спря нета защото съм спамвал някакъв мейл сървър. Преинсталирах си уиндоуса и сега сичко е ток и жица. Чисти вируси са. Защо тогава на тези файлове където съм сега няма и 1 вирус?
Ба Му мамаТа... ^^.
Нагласям си аз сичко пускам си сървъра
Dataserver 1 зарежда Dataserver2 зарежда и като стигне JointServer Забие
чакъл съм го 20 мин и неще пущиняка..
Не се набутвай с тия файлове бе, ще се заразиш целия!
Абе ти прост ли си бе.. Нищо им няма на файловете! Лично аз съм ги пробвал и си работят...