- Reaction score
- 101
Last edited:
Updated new White Style Web Released !!!!
WoW MorgaN you're the man you share everyting :yes:
ох аиде някои нчма ли да направи нещо с хубава прилична защита и СВЕСЕН дизайн най-накрая ? стига с тея еднотипните крадени модули и шарении-цигании бре !
Бих напраил но няма кодер на коит да му се занимава да ми кодира дизайните!Само едно фр се нави но и то няя мн време
абе нестава дума само за дизайни ТУКА е пално с веб-с дето са хаквани 10000 пъти еми като има релиззи поне да стават ако само ще пискате некви боклуци ок ама немисля, че потребителите се кефят на бъгавите веб'с дето има тук в тоя форум реално има 5-6 човека които могат другите кво коментирате поне като не вдявате нищо не даваите СМЕШНИ оценки..
10/10 дизайн
9/10 сигурност
кви са тич простоии някои видял ли е уева??? или само за да имате постове дращите ?? дизайн е пълен ШИТ (анг.) сигурност ми че тч на вируса поне ползвайте неговия релииз, че тука крадено и сабрано .:no::no::no: това ми е мнението на мен.. дано някой се убиди и земе да спре да поства глупави коментари ! само да залъгва хората да ползват скапаните неща дето му родила на някои друг празната глава !
П.С. ено време имаше един лаф: Кражби и продажби. а тука ми прилича на Кражби и РЕЛИИЗИ.
само да трупа постове пууу
П.С на П.С : Апак ако знаеше изобщо за к'во става дума да направиш сайт ще знаеш ,че тези които изобщо слагат релийз трябява да сме им благодарни ... ти к'во искаш ей тей всичко на готово... еми тогава дай да се слага на escapemu сайта , на bz сайта, операционните системи и всичко...
Ама ти не се досещаш много работи , нали ? То неможе от изведнъж ей така без да знае човек ,без да са го виждали хора да направи сайт , който да е ултра- мега добър и да няма хакване ... нали за това е форум да се обсъждат неща, да се поправят грешки и да става все по добре и добре..
П.С ти изобщо имаш ли си на идея "за к'во иде реч" да седнеш и да напишеш сайт ?..
П.С на П.С : Апак ако знаеше изобщо за к'во става дума да направиш сайт ще знаеш ,че тези които изобщо слагат релийз трябява да сме им благодарни ... ти к'во искаш ей тей всичко на готово... еми тогава дай да се слага на escapemu сайта , на bz сайта, операционните системи и всичко...