[Release] Mu MorgaN Mini Christmas Web

абе нестава дума само за дизайни ТУКА е пално с веб-с дето са хаквани 10000 пъти еми като има релиззи поне да стават ако само ще пискате некви боклуци ок ама немисля, че потребителите се кефят на бъгавите веб'с дето има тук в тоя форум реално има 5-6 човека които могат другите кво коментирате поне като не вдявате нищо не даваите СМЕШНИ оценки..

10/10 дизайн
9/10 сигурност

кви са тич простоии някои видял ли е уева??? или само за да имате постове дращите ?? дизайн е пълен ШИТ (анг.) сигурност ми че тч на вируса поне ползвайте неговия релииз, че тука крадено и сабрано . това ми е мнението на мен.. дано някой се убиди и земе да спре да поства глупави коментари ! само да залъгва хората да ползват скапаните неща дето му родила на някои друг празната глава !


П.С. ено време имаше един лаф: Кражби и продажби. а тука ми прилича на Кражби и РЕЛИИЗИ.

само да трупа постове пууу

пичага първо се научи да пишеш второ качи нещо хубаво и защитено
за да видим кви оценки ще ти дадът . Когато качиш нещо и хората да го харесат тогас можеж вече да ги критикуваш че немогат да праят дизайни и защити .
 
@wolfvalley

1. Искам да кажа ,че говориш пълни простутии.. отклоняваш се от темата.. нека мислим разумно.. ти си ултра-мега-супер некаф откачен кодер правиш си твой уеб,който да няма баране, който да го няма втори, който да е хем защитен, хем стилъ му да е е**ло си майката играеш си 1 месец и изведнъш си викаш "ЪЪЪ, к'во ме *** ,че съм си играл 5438950374 часа да си направя САМ уеб и к'во толкоз ще го релийсна да окрадът модулите и всичко" , хмм хитро ..

2. Аз пак ти казвам НЕ СТАВА ЕЙ ТАКА ДА СИ НАПРАВИШ УЕБ !

3. На Bupyc ,мога да кажа ,че той ги защитава до една степен и по един и същ начин уебовете.. един разбере ли как стават нещата и каже на някой друг започва мелето "хакни пръв сайта на един кой сървър"... (както стана с bz style уеба на дамианчо)


4. Знам ,че ще получа псувни и простутии ,ама мога да кажа,че уебовете на вирус не са защитени както той казва... (ранкинга защитен пефектно, а индекса не е защитен ,е к'во прайме ?) Единствено уеба последния ,който го праиха DM-то и Bupyc ми харесва ,но пак не е 9/10 защитен...

5. И аз мисля ,че трябва да се съберат всички на по ракийка и да направят едно уебче ,така ликичко ,но това изисква парички и ХЪС (от бат жоро най- точния ::D:) ТЕ правят всъщност нещо такоа ,ама кат гледам 52% и не мРъда....


П.С. **** са в **** колко нещо написах :sun: