@wolfvalley
1. Искам да кажа ,че говориш пълни простутии.. отклоняваш се от темата.. нека мислим разумно.. ти си ултра-мега-супер некаф откачен кодер правиш си твой уеб,който да няма баране, който да го няма втори, който да е хем защитен, хем стилъ му да е е**ло си майката играеш си 1 месец и изведнъш си викаш "ЪЪЪ, к'во ме *** ,че съм си играл 5438950374 часа да си направя САМ уеб и к'во толкоз ще го релийсна да окрадът модулите и всичко" , хмм хитро ..
2. Аз пак ти казвам НЕ СТАВА ЕЙ ТАКА ДА СИ НАПРАВИШ УЕБ !
3. На Bupyc ,мога да кажа ,че той ги защитава до една степен и по един и същ начин уебовете.. един разбере ли как стават нещата и каже на някой друг започва мелето "хакни пръв сайта на един кой сървър"... (както стана с bz style уеба на дамианчо)
4. Знам ,че ще получа псувни и простутии ,ама мога да кажа,че уебовете на вирус не са защитени както той казва... (ранкинга защитен пефектно, а индекса не е защитен ,е к'во прайме ?) Единствено уеба последния ,който го праиха DM-то и Bupyc ми харесва ,но пак не е 9/10 защитен...
5. И аз мисля ,че трябва да се съберат всички на по ракийка и да направят едно уебче ,така ликичко ,но това изисква парички и ХЪС (от бат жоро най- точния :
ТЕ правят всъщност нещо такоа ,ама кат гледам 52% и не мРъда....
П.С. **** са в **** колко нещо написах :sun: