Конфигорацията ми харесва, но съм си намислил много добра за хард сървър. Късмет в развитието на сървъра 10/10
че кво ма интересува кво си си намислил?
Има и по-добри конфигорации от тази за хард сървър! Просто ми харесва как си го е направил особено сайта! Ти кво се правиш на велик? В форума си просто потребител! Като гледам твойте постове или се заяждаш или се правиш на много велик! Ти си потребител, нищо повече. Тръгнал си да се сравняваш със нас който сме почнали от 1-2 месеца да се учим и все още се учим. Варви се прави пред някой на твойто ниво да видим дали няма станеш за посмешище. Backo, DarkMaster, Dungeon, OmaRuCat, Damian, pafa7a, sNg, Gasolincho, Evo да не забрая ReaL и Mephisto и още много хора. Сравнение с тях ти си една мишка в аквариум. Правиш се на интересен пред тези които по-малко разбират но пред тези момчета които споменах по-нагоре са добри не само във правенето на сървъри, а и помагат винаги когато има някакъв проблем стига да знаят как
Затова пред по-слабите си мажага а сравнение с хора от твойта класа си мишка !
Тоя дето е правил сайта заслужава една бира
@Elven такава храна в отговор на 5 думи не бях чел от мн време
Има и по-добри конфигорации от тази за хард сървър! Просто ми харесва как си го е направил особено сайта! Ти кво се правиш на велик? В форума си просто потребител! Като гледам твойте постове или се заяждаш или се правиш на много велик! Ти си потребител, нищо повече. Тръгнал си да се сравняваш със нас който сме почнали от 1-2 месеца да се учим и все още се учим. Варви се прави пред някой на твойто ниво да видим дали няма станеш за посмешище. Backo, DarkMaster, Dungeon, OmaRuCat, Damian, pafa7a, sNg, Gasolincho, Evo да не забрая ReaL и Mephisto и още много хора. Сравнение с тях ти си една мишка в аквариум. Правиш се на интересен пред тези които по-малко разбират но пред тези момчета които споменах по-нагоре са добри не само във правенето на сървъри, а и помагат винаги когато има някакъв проблем стига да знаят как
колко тънкообидни сте... Мога да кажа че oveRLuckEd се е показал (пред мен поне) от всички горе посочените до сега. Хвалите хората горе наскоро един от тези забелязах че му е пораснала работата до небето че и до луната тъй като беше научил Х нови неща но преди няколко дни забелязах че всъщност знае за тях,но незнае какви за + и - на даденото нещо. Не искам да споменавам хора тъй като ще настанат спорове и т.н.
Мефо прав си, но оверлук му е много голяма работата...
И тебе ли съм минал
Варви минавай бабичките от старческите домове. Кво се праиш на интересен ?
Мефо до тези хора които съм изброил винаги съм получавал помощ