аз съм го прашил от до не само ефектите !! а до тва че Unknown ме мрази не означава да дава тъкива оценки!! Мерси на Xaphan
А ти какво си направил? Нито можеш да режеш, нито нищо..evolution ти на къв се правиш не мога да разбера на големия разбирач ли Аз като ти гледам подписа е само 1 текст си изстрал отгоре и тва е !!
Е мулчи бе не съм се заял просто рендерите не са твои бе а до сига ми ако си мислиш че е само текст ....evolution ти на къв се правиш не мога да разбера на големия разбирач ли Аз като ти гледам подписа е само 1 текст си изстрал отгоре и тва е !!
Първо казваш, че не си фен на "анимето" , малко след това правиш Wallpaper :chuckle:Като стана дума за блийч ето един wallpaper който направих днес...
![]()
Едната (горната) съм е праил аз ... а по темата мисля 4е верно треа се затвори...Всеки си има мнение и предпочитания, нали така ?? На мен не ми харесват толкова, но съм виждал други които си правил и доста са ми харесвали. Като например тея двете новите в подписа на xaphan![]()
-UnknowN- този wallpaper бих казал че го има в Google но е по друг начин(без някой работи) и мисля че си го копирал от там но иначе като оценка 10/10 защото си се постарал доста добре...Като стана дума за блийч ето един wallpaper който направих днес...
![]()
Thread starter | Similar threads | Forum | Replies | Date |
---|---|---|---|---|
N | Logo, Header, Wallpaper (MuOnline) | Logos | 1 | |
N | Logo | Logos | 2 | |
B | [Req] Need a logo | Logos | 3 | |
![]() |
[Req] Заявка за Logo | Logos | 0 | |
![]() |
[Req] Заявка за изчистване и надписване на logo | Logos | 7 |