"Нещото" писано от него, което ползвам и до ден днешен е Vote Reward системата, за която съм си платил. Не съм сигурен точно какъв му е проблема, но не ме и интересува. Аз съм чист пред съвестта си.
А ти какви права имаш върху кода, че претендираш за нещо? (no offence)Абе... ей мърльо, почна да ме дразниш. Туко що се регистрирах - нали виждам, че всички модули са същите: не докосвани от както съм ги написал аз. Това че си сменил дизайна, и добавил някви новости, не ти преписва правата. Това беше просто един гол webshop, който ми го изпрати Mephisto (bow), и го направих на сайт, който ползваш и до ден днешен, смотаняк. Принципно ме боли х*я вече за всичко, но ти си просто едно нищожество и незаслужаваш нищо. Дано със тази чиста "съвест" за която говориш с нея да гориш в ада.
Абе... ей мърльо, почна да ме дразниш. Туко що се регистрирах - нали виждам, че всички модули са същите: не докосвани от както съм ги написал аз. Това че си сменил дизайна, и добавил някви новости, не ти преписва правата. Това беше просто един гол webshop, който ми го изпрати Mephisto (bow), и го направих на сайт, който ползваш и до ден днешен, смотаняк. Принципно ме боли х*я вече за всичко, но ти си просто едно нищожество и незаслужаваш нищо. Дано със тази чиста "съвест" за която говориш с нея да гориш в ада.
А ти какви права имаш върху кода, че претендираш за нещо? (no offence)