[Guide] Lineage II Characters - Orc

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Това е расата Orc (Орк) в Lineage 2Orc (Орк)

orc_fighter_male.gif
orc_shaman_female.gif


Орките са расата на огъня. Сред всички раси, орките имат най-добрите физически способности. След разрухата на гигантите, те са били способни да изгонят Елфите и да бъдат най-силните в Аден. Въпреки това, те били победени от съюза между Елфи и Хора малко по-късно, и в момента живеат на северната площ на Елмор

Специални умения на расата: Те имат силна издръжливост срещу неприятни ефекти, като отрова и заболявания.

Характеристика: Орките имат ненадмината физическа сила с високи HP и MP. Те също така и се възтановяват бързо. Въпреки това, те не са бързи и имат бавни атака, движения и използване на магии. Също така те са неточно и неловки.Орк Боец

Независимо от пола, всички Орки са тренирани от ранна възраст да бъдат бойци. Базирани на уникалната сила и издръжливост, Орките Бойци получват специални тренуровки за двойни-заестрени вилици и дебели оръжия. Специални бойни ръкавици се използват докато се изучава Танг су, бойно изкуство. Някой орки носят магически татуировки, който са направени на различни части от тялото.

Стил на игра:
Никой не може да се сръвнява с могъществото на Орк Боец, когато става дума за чиста физическа сила. С тяхната безкрайна издръжливост и невероятно инатство те са страшни бойци на бойното боле, който никой не иска да срещне. Въпреки това, понеже тяхната ловкост е ниска, те имат бавна атака и движение. Тяхната скорост на атака също е ниска.
Основен Статус: INT 18 STR 40 CON 47 MEN 27 DEX 26 WIT 12


Орк Магьосник

Орк Магьосник е начинаещ жрец в храмът на силата и огъня. Различно от монасите в Па'агрио, който са избрани от силните бойци и бъдат тренирани да станнат свещенници и бойци едновременно, Орките Магьосници са изпратени в храма от много ранна възраст. Те не само получват образование в изучаването на бога на огъня и силата, но те също научават и магическа система, която е уникална за Оркската култура. Разбира се, всички Орки Магьосници също получават и обикновена бойна тренировка като част от Оркската раса.

Стил на игра:
Възможноста им на контролират древни магии ги прави част от политическото устройство на Орките, Като Орки, тяхната физическа сила е по-силна от магьосниците на другите раси, но за съжеление ефектите на техните магии за по-слаби.
Основен Статус: INT 31 STR 27 CON 31 MEN 42 DEX 24 WIT 15