[Guide] Lineage II Characters - Dwarf

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Това е расата Dwarf (Джудже) в Lineage 2


Dwarf (Джудже)

dwarf_male.gif
dwarf_female.gif


Джуджетата са расата на земята. Те имат силна физическа сила, любопитна природа и възможността да създават нови предмети. След разрухата на гигантите, расата на Джуджетата винаги се е опитвала да се съюзи с най-силната раса по земите. Въпреки това, в резултат те станали изолирана раса - мразени от всички останали раси за тяхната спекулантна натура. Структурата на тяхното общество може да бъде сравнено с голяма корпорация и те все още са известни тяхното разбиране от бизнес и организация.
Джуджетата са разделени на Боклукчии, който търсят и намират сурови материали, и Занаятчии, който правят продукти от суровите материали.

Специални умения на расата: Размерът на инвентарът им е по-голям от другите раси, и сравнено с другите раси могат да носят по тежки предмети.

Характеристики: Джуджетата са ненадминати занаятчии и притежават голяма физическа сила.


Джудже Боец


Всички възрастни Джуджета са част от една гилдия. В гилдията, Джуджетата инициативно минават през период на чирачество. По време на този период, Джуджетата се научават да правят различни оръжия, щитове, инструменти, оръжия за военна обсада и др. и да събират материали за техните продукти.

Стил на игра: Джуджетата са солидни бойци, но те са по известни с тяхното занаятчийство, намиране на материали и бизнес умения.
Джуджетата работят неуморно за да изобретяват чудати предмети и имат репутацията за най-великите търговци по земята.

Основен Статус: INT 20 STR 39 CON 45 MEN 27 DEX 29 WIT 10