[Guide] Lineage II Characters - Dark Elf

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Това е расата Dark Elf (Тъмен Елф) в Lineage 2Dark Elf (Тъмен Елф)

darkelf_male.gif
darkelf_female.gif


Тъмните Елфи веднъж са били част от Елфите, но били изгонени след като научили черна магия за да имат силата да се бият с Хората. Те загубили войната, но продължили да изучават тъмните изкуства. Тъмните Елфи имат подобни черти като Елфите, но ся по-високи, имат синьо-сива кожа и сребърна коса. Те следват Шилен, богинята на Смъртта.

Специални умения на расата: Сравнени с другите раси, Елфите могат да задържат дъха си по-дълго и са способни да скачат от високи места.

Характеристики: Понеже те притежават високи STR и INT, Дарк Елфите имат силни атаки.


Тъмен Елф Боец


Тъмните Елфи са тренирани да защитават тяхната гора и тяхната раса от врагове от чудовищата и дори други раси. Тъмните Елфи, със силни тела и ясна мисъл стават Тъмни Бойци.

Стил на игра: Тъмните Бойци са опасни врагове в близък бой, те разчитат на тяхната бързина и ловкост, който им дават предимство в битка. Когато някой ги срещне и дори за миг остане незащитен това може да доведе то бързо и мъчителна смърт от техните бляскави и студени остриета.
Основен Статус: INT 25 STR 41 CON 32 MEN 26 DEX 36 WIT 12


Тъмен Елф Магьосник


Тъмните Магьосници са новаци в сферата на изучаването на магията, за да станат могъщи магьосници. Те носят роби и жезли.
Тъмните Магьосници могат да използват основните магически атаки и бяла магия.

Стил на игра:
Тъмните Елфи Магьосници се срамят с тяхната способност да командват черната магия. Те освобождават силни магии, който могат да убият врага с един удар. Някой казват, че техните магически способности са по-добри дори и от тези на Елфите.
Основен Статус: INT 44 STR 23 CON 24 MEN 37 WIT 19