Не играя сървъра но го наглеждам ако се развие бих го почнал. Видях ето това"Тъй като открих няколко героя с дупени итеми отсега да знаете че наказанието е директно изтриване на героя в който са открити итемите,без значение дали сте ги купили от някои или вие сте ги дупили!" по голяма глупост не бях виждал, и кво ако ми продадът дупен предмет и ми дел хирото ? напиши на играчите винаги да си правят скрийн, за да могат да докажат че са го купили от някой. и не трий само героя ами и го банвай по айпито
Клип със малко геймплеи и новите чудовища и карти
Благодаря!Еми явно хората като видят 80 експ и им се вижда трудно,но това си е класика няма как да наруша традицията на глобус му.Това,което виждам от клипа е 1 наистина различен сървър ! Това с PK Room-a и др.-те неща са уникални ! Незнам как още нямаш 50+ Он.
Пожелавам ти голям успех със сървъра.
нали знаеш че сървъра неможе да се напълни само с труда на един човек трябва всички играчи да съдействатСървъра е супер играх го преди 1 година, самоче има много малко хора онлайн. Намерете някакъв метод да напълните сървъра
мерсилебчето е със супер дезинг браво дано да върнеш старите играчи.Могати пожелая само успех :clap:
лебчето е със супер дезинг браво дано да върнеш старите играчи.Могати пожелая само успех :clap: