[Help] DarksWeb's Help Thread

ludlud 1-vo sa izkapi togaa govori bot4e ;]
 
тоя Проблем от къдее ? Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'denied.php' (include_path='.;D:\xampp\php\pear\') in D:\xampp\htdocs\modules\user\goaddstats.php on line 3
инсталирал съм и doregister,character_manager и пак не става...Плс Хелп

denied.php липсва и затова ти дава тази грешка изтегли пак уеба.

Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\bg\modules\doregister.php on line 61 и на мен я дава тая грешка как да я опраа :D

Според версията на сървъра ти си изтегли doregister.php . В темата е дадено само за сезони а тук в хелпа виж малко по-нагоре има и за класик версийте.
 
e добре от де да изтегля doregister.php ?!?!? za season 3 ...
 
Нали щяхте да слагате DarksWeb 0.2 до края на по по по миналата седмица какво стана ?
 
излиза ми Connection with SQL Server failed! Error #119 когато инсталирам сайта и натискам [Goto step 3 -> ]

- използвам xampp, svr ver: 99b+, всичко си попълвам както трябва..от кво може да е?
 
Някой да помогне защо немога да регистрирам на s3 ep1.Прегледах таблиците всичко изглежда нормално.
 
някой да помогне защо немога да регистрирам на s3 ep1.прегледах таблиците всичко изглежда нормално.

при кой от двата уеб сайта? 0.1 или 0.2
 
Sorry че ненаписах става дума за 0.1.Дава че е успешно с другия фаил който си пуснал оправям ред 61 но пак дава успешно и не прави.И двата вариянта пробвах с md5 и без.
 
sorry че ненаписах става дума за 0.1.дава че е успешно с другия фаил който си пуснал оправям ред 61 но пак дава успешно и не прави.и двата вариянта пробвах с md5 и без.

значи... мисля че уеб-а както е релиизнат е с дорегистер.пчп за сезoни, но ако не е той виж малко по-нагоре в тази тема и ще видиш друг дорегистър.пчп ред 61 него пипай ако незнаеш за какво служи :) досега проблем с това и на мд5 и без мд5 да не работи не е имало единият дорегистър е за сезони другият е за класик сървъри. ето ти един дорегистър.пчп да видим дали с него ще стане.
 

Attachments

  • doregister.rar
    1.2 KB · Views: 49
не и с този нестава обаче забелязах че си проверява ако акаунта го има казва че се повтаря просто незаписва нищо в memb_info.като сложа друг веб всичките ми искат 12 цифри на id само този 7.кажи ми може ли да е от това?
 
Искам да благодаря на Backo за бързия отговор.Ако някой има проблем с регистрацията това се дължи на това че преди да сложите Darks weba сте пробвали с muweb 0.9 или други.Триете базата слагате наново и работи без проблем.Само един проблем имам незнам защо като се логна в роот на новини ми излиза началната страница.Сложих го на друга машина там работи.Ако някой има идеи да сподели.
 
Connection with SQL Server failed! Error #119 когато го инсталирам
 
Connection with SQL Server failed! Error #119 когато го инсталирам

То ти го пише Connection with SQL Server failed или връзка с SQL Server се провали или не може да направи връзка с SQL Server.
 
аз знам какво значи ама защо е така на 2 пс-та го слагах и на 2-те така
 
Error

на мене ми дава грешка на края на регисрацията

Tози:

Catchable fatal error: Object of class ADORecordSet_empty could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\mu\modules\doregister.php on line 64e
 
НЕстана

Dark мерси се пак но не стана |-( версията на сървара ми е 97d+99i HELP
 

Attachments

  • doregister.rar
    1.4 KB · Views: 23