Nqkoi da ima Web katotozi mnogo mi need http://victorymu.zapto.org/
Plss
То ти го пише Connection with SQL Server failed или връзка с SQL Server се провали или не може да направи връзка с SQL Server.
Въвеждам същите данни като на стария ми уеб при инсталация и пак си я дава тази грешка. Вземи си оправи уеба!
сложи си xampp и прегледай там реда на който ти дава ерора ... а аз имам проблем с регистера... като напиша всичко .. излиза ми че е направен акаунта обаче всъщност не е щото броя на акаунтите не се променя и като се промъча да вляза в него не става .. пробвах и с md5 и без...дава ми ерор ... всичко правя както трябва ... Parse error: parse error, expecting `'{'' in c:\program files\easyphp1-8\www\install\install2.php on line 2710
some ideas?
в това е въпроса ... файловете ми са без МД5 .. с друг сайт всичко си работи .. като сложа регистър от друг сайт ( register.php i doregister.php ) пак няма ефф..А ако ползваш МД5 сложил ли си .dll файла в папката на СЯЛ-а
в това е въпроса ... файловете ми са без МД5 .. с друг сайт всичко си работи .. като сложа регистър от друг сайт ( register.php i doregister.php ) пак няма ефф..
цялата тема прочетох .. всички doregister.php модули които си дал ги пробвах и неще и неще...Погледни малко по-нагоре в темата