mi7aka2
New Member
- Reaction score
- 72
как да махна MD5 ?
Sql -> MuOnline -> Tables -> MEMB_INFO right click Design Table -> memb__pwd -> varbinary -> varchar 10 -> Save!
После намери joinserver без md5
как да махна MD5 ?
Проблема е в задклавиатурното устройство.
Кое фелва?Той почти винаги си е там ^_^
BTW:Кога да очакваме ъпдейт за Chaos Machine %? щото при мене уш е на 99% ама пак фелва ..
направи ги да са на 1, предполагам че дарк незнайно защо ги е оплескал нещо, но имам чувството че като е на 1 в действителност ще е 99% тествай и сподели резултатИтеми + лък крила сичко .. само до +9 сичко е 6
Това важи само за life-а и soul-а без luck (webzen style).направи ги да са на 1, предполагам че дарк незнайно защо ги е оплескал нещо, но имам чувството че като е на 1 в действителност ще е 99% тествай и сподели резултат
направи ги да са на 1, предполагам че дарк незнайно защо ги е оплескал нещо, но имам чувството че като е на 1 в действителност ще е 99% тествай и сподели резултат
Това ме разби
Той и аз вече 5 пъти го ползвахме в тази тема лафа... сега ли му се засмя?
/gmove?След като сложих шестия ъпдейт, не мога да се телепортвам на дадени от мене координати с GM героя (/move name mapnum X Y)
Тогава отвори MuServer\DTData\Common.ini и промени FixGMMove = 1 на FixGMMove = 0.Не се получава.