[Release] DarkAngels Template - Black

Status
Not open for further replies.

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
Mods and Fixes:
All Muweb 8 + hack fixed
All S3 features
All add points work
Ads system
Credits system
Game Masters module
Who is Online now? module - edit and fix by Gasolincho
BANNED Chars. module
Contacts module
NEW Events module + overlib js
Online Chat module
Vote for us module



[by Gasolincho]

Top 10 chars on index page
Top 10 guild on index page
Poll system
Multi lang system
Marquee notices
And much more


[ScreenShots]
 

Attachments

Last edited:

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
8/10
Много добре има още кво да си пипне но кво от тва нищо не е перфектно
 
  • Like
Reactions: Milanoob

oveRLuckEd

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
1,776
Reaction score
398
10/10 nice template

I'm not sure, but i think in this site have a problem with login form.. When i login and change menus, site logout me automatically.
I try with Opera, Firefox, IE 7, but every from this browsers disconnect me from account, if you can help me I will tnx you.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Milanoob

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
10/10 nice template

I'm not sure, but i think in this site have a problem with login form.. When i login and change menus, site logout me automatically.
I try with Opera, Firefox, IE 7, but every from this browsers disconnect me from account, if you can help me I will tnx you.
I will fix this :) i know wheare is wrong...
 
  • Like
Reactions: Milanoob

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,454
Reaction score
11,062
не слагайте линкове към s**itw***s!
 
  • Like
Reactions: Milanoob

NikeR

New Member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
927
Reaction score
314
Хах то нали същност тва е моя темплейт с малки подобрения
ама нали: "darkAngels" template :D :bigsmile:
 
  • Like
Reactions: Milanoob

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Не е твой бе leecher всичко е твое нали пфф ае да приемем че е твоя.. ами твоя от каде е ? от на някой друг такаче STFU!
 
  • Like
Reactions: Milanoob

SpArKHaWk

New Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
29
Reaction score
7
Всичко добре обаче имам малко проблемче. Ето това става когато вляза в Администратор Ареата. Моля ви ако някой може да ми помогне как да го оправя да пише тука.
 

Attachments

  • Like
Reactions: Milanoob

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
И аз тго имах тоя проблем но си го фйкснах :1:
 
  • Like
Reactions: Milanoob

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
И аз тго имах тоя проблем но си го фйкснах :1:
1во. Никер може да провериш таблиците и кодовете и няма да откриеш нито един твой... този темплейт е писан лично от мен!

2ро. Темплейта е направен по следният начин "http://site.com/index.php?muda=information" а не като обикновените "http://site.com/index.php?op=information"

но това не е фатално :) влизаш в administrator.php и търсиш където пише "op=" и го променяш на muda= и ще се оправи :)

П.П. ако може уважавайте труда ми и не си приписвайте авторските права над темплейта :) ...
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Milanoob

SpArKHaWk

New Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
29
Reaction score
7
сега е по добре... ту го има ту го нема...:akuma: е така можеш ли влезеш в скайп и да ми помогнеш...? Или аконе ми кажи как по-добре да го оправя....
 
  • Like
Reactions: Milanoob

SpArKHaWk

New Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
29
Reaction score
7
Също така тука трябва ли да го сменям на muda

<td><div align="center"><? if(!isset($_GET['op'])){include("administrator/website.php");} else{admin_modules();} ?></div></td>
 
  • Like
Reactions: Milanoob

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
Също така тука трябва ли да го сменям на muda

<td><div align="center"><? if(!isset($_GET['op'])){include("administrator/website.php");} else{admin_modules();} ?></div></td>
Да!
 
  • Like
Reactions: Milanoob

SpArKHaWk

New Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
29
Reaction score
7
Човек админ панела стана черен и нищо повече... почти нищо не се промени. Сега ту го има ту го нема :)
 
  • Like
Reactions: Milanoob

G0dLiK3

New Member
Joined
Jun 28, 2008
Messages
623
Reaction score
108
аз лично смятам че този Releasе е много добър и си заслужава :clap:
 
  • Like
Reactions: Milanoob

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
692
Човек админ панела стана черен и нищо повече... почти нищо не се промени. Сега ту го има ту го нема :)
Ами смени CSS, отвори administrator.php намери къде пише "<link href="css/body.css" rel="stylesheet" type="text/css" />" и го промени на "<link href="css/body1.css" rel="stylesheet" type="text/css" />" така ще е бял и няма да имаш проблеми!

П.П. Понеже този темплейт го искаха доста хора, и го пуснах супер бързо без да го оправям! но скоро ще го оправя и ще го пусна пак без грешки.
 
  • Like
Reactions: Milanoob
Status
Not open for further replies.

Similar threads