[Help] Blood Castle

Status
Not open for further replies.
Опа, почнаха се детските истории, ела във Варна, ела в София, ела на село, къде пише, че искам да се срещам с грозни хора?

• Like
Reactions: mi7aka2
Пред компютъра е лесно :) Селянин ,ОГРАНИЧЕН , ПЪПЧИВ!

хаха, голям си тарикат личи си, аз няма да са занимавам с биячи, че ще взема си изпрося боя, ужас...

0ver какво да си просиш бе? Мани го тоя пуснали някъв умрял загорял сървър, и се мислят за вижте ме кой съм аз или по преведено ВИП-МНОГО ВАЖНА ПУ**а остави ги да се радват децата :D Пак биячите да му мислят .. :D PLMN До колкото разбрах много хора те мразят и са ти навити по добре си затваряй устата за да не си изядеж някой път боя :) а и още нещо ако ще ме биеш или така нататак ми се обади да ти дам адрес !

защо трябва да се заяждате момчето казва ,че се е оправило и да затворят темата пък вие тука на бой го обърнахте
?

защо ли тук се мазни като някоя ку**а а в същото време те обижда зад гърба как да помагаш на такива хора пак и PLMN най отворения в целия даркстеам форум си знае много добре ;)

Edit: btw като винаги иска помощ сега като си е направил BC Ранкига що не помогне и на нас като ни каже как си го е направил?

Оправих си БЦ РАНКА затваряйте темата !

Btw: found като гледам сам си пишеш в темата :) Спамерче

хаха :) добре щом казваш ;)

Ей селянин прост,ОГРАНИЧЕН като напрайш 50+ он ми са обади!

хохохохо хорта по 300-400-500 он имат и не се хвалят а ти с твоите 50+ он и вече голем кеф (nqh) ^_^

тези който имат по 300-400-500 онлине от колко време им са сървърите от 2-3 години а този е от 2-3 месеца и има по 50 онлине знаеш ли колко е разликата от 2-3 години до 2ва 3ри месеца ?

щом си казал че е от толкос от толкос е в сървъра има хора щото няма уеб магазин ^_^ и за тва играят тури един уеб магазин да те видим ше напраиш ли толкос за 3 месеца ^^

защо аз да сложа да не е мой сървъра :Д

Status
Not open for further replies.