Чатове от играта xD

Sunwalker

Well-Known Member
Reaction score
376
Малко тъпи чатове от играта...

Значи тва в стария сървър на FeliXcat frontline:

69Y.jpg

Тук като бях админ в EmeraldMu се пишех TPAKTOP (nqh) :

78U.jpg

ваш ред

забележете най якото от всичко "На майкати в путката админее" (xaxa)
Screen%2809_22-13_55%29-0000.jpg

Tpaktop що не дойдеш да ми изореш нивата ве

Achov ако съм селянин и имах нива щях да се гордея с това, защото селския живот е много по - добър от тоя в който ние жиевеем.

малей...аз като няй-голям селянин да се изкажа...когато има много дка картофи се орат с трактор ;) с плуга се вадят...или отравят и после се събират...я си представете 2 дка с картофи как се вадят с мотики ?

малей...аз като няй-голям селянин да се изкажа...когато има много дка картофи се орат с трактор ;) с плуга се вадят...или отравят и после се събират...я си представете 2 дка с картофи как се вадят с мотики ?

Ами ако има 2 декара лозе с кво ше ги изореш.. Не може с трактора. Тряа с магарето :D :D (devil)

да ти не знаеш ли излязоха картови сезон 2 (нарастване по дърветата) (xaxa)(xaixai)(wasntme)

А... ма вие сте много назад бе младежи... аз сега тях ги бера (opa)(cgamer)

наистина няма късмет трябва да помага ме на такива хора а не да им се подиграваме (wait) в началото ми стана смешно признавам сии има по натам ми стана гадно за пича ...

а относно картофите орането е 1 прекопавенето е друго орането е с трактор прекопаването с мотика ручно :d и как се вадят картофи с трактор да не би дирекно пюре да правиш ? oрели се картофи мале мале мисле те понякога

Last edited:
Това беше тема за интересни чатове, а се превърна в тема за земеделски спорове.. Ето за интересуващите се от картофи и ваденето им както и всичко останало, свързано с картофите

И нека все пак се върнеме на темата за чатове!

джин гиби стига ги учи да вадят картофи xd