Видео Карта 1 GB
Хахахаха искаш да играеш игри от неговата машина ли?Само ей т'ва не ми 'ахресва'.
Ако беше малко по стабилна... щях да се замисля...
Хахахаха искаш да играеш игри от неговата машина ли?
Е как да не играе бе човек..мойта е nVIDIA 9800GT и сървъра ми върви без проблем хахахахахахахахахахаха (nqh)Просто го габаркам лекичко, белкем разбере ,че видео картата не играе никаква роля.
Е как да не играе бе човек..мойта е nVIDIA 9800GT и сървъра ми върви без проблем хахахахахахахахахахаха (nqh)
Хахахахахахаахахаха
стига сте ебавали момчето бе.
Кажи поне каква е марката на видео картата, то така като казваш само 1 ГБ, може да е някаква гадна развалена марка и да не свърши работата.
Едитнах си поста Мисля че от още по подробна информация нема смисъл
Явно разбирате повече от мен щом пишете и видео карта към конфигурацията която само взима ватове от захранването и хаби ток...Видео Карта NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB)
Малко допълнително инфо за потребителите...
1. На компютъра и ти ли играеш (смисал т'ва ти е личната машина и нямаш друга)
2. Разбираш ли от инсталаций и работа на други ОС примерно 2003/2008/Linux
3. Пълен контрол на компютъра даваш ли? (смисал с radmin или подобни програми)
П.С Към потребителите: ако тези изисквания той не ги покрива мой съвет е да не поемате риск. Защо? Защото ако нещо стане с компютъра Вие от ремоте контрола неможе да оправяте всичко ако случайно той Ви даде такъв. И ако и той ползва компютъра и не е само за сървър примерно като играе игрички и подобни ще се товари допълнително и ще има проблеми
Компа е специално презнадачен само за Хостване
Ако има проблеми по сьрвьра тогава ще му дам достьп...
Компа е специално презнадачен само за Хостване
Ако има проблеми по сьрвьра тогава ще му дам достьп...
да и ще ти се даде примерно хубави файлове и сайт сървъра ще се развие и ти ще фелнеш