Хостър

Status
Not open for further replies.
[18:38:33] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: abe
[18:38:35] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: predi 1 god
[18:38:35] '0o.eXTenTioN.o0': (think)
[18:38:37] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: si4ko si pravih
[18:38:38] '0o.eXTenTioN.o0': kakvo
[18:38:38] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: sam
[18:38:39] '0o.eXTenTioN.o0': predi 1 god
[18:38:40] '0o.eXTenTioN.o0': wow
[18:38:44] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: i imah po 50 online

[18:41:20] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: 3 meseca
[18:41:23] √ιק.ĐἕηҜãŦǻ ²º¹º: be6e online :)

хявхяхяхяхяхяхя мухахахахахахаха

наистина имаше по 50 човека онлайн . Аз играх в сървъра му :)

до колкот познавам денката мисля ,че е сериозен хостер но никой му няма доверие (y)

Реално ИП (статично) е постоянно ИП което може да се вижда от чужди лица в интернет

Нереално (динамично) е променливо ИП което при всчко ресване на ПЦ или модема се сменя ИП-то и то не е достапно да чужди лица в интернет

D3nka7a : мислехме да ти дадем да хостваш s5.angelsmu.net (домейна е от нас) но, като видяхме колко си сериозен а и тфа "само когато има проблеми ще има достап" говори с две думи : Дайте ми хубав сървър и си заминавайте ....
Как така не е достъпно? Кои доставчици предлагат тази услуга? Мисля да стана измамник по интернет и да използвам нереални ip-та така със сигурност няма да ме намерят.
реален = съществуващ, нереален = несъществуващ? Логиката? (think) :D
Искам да ми намериш 1 такъв човек аз ще намеря 1 система която да записва IP-тата на всеки потребител който влезне в сайта. Ако успееш да ме опровергаеш и не се запише никакво IP или някакво от типа 0.0.0.0 ще черпя.

Как така не е достъпно? Кои доставчици предлагат тази услуга? Мисля да стана измамник по интернет и да използвам нереални ip-та така със сигурност няма да ме намерят.

Искам да ми намериш 1 такъв човек аз ще намеря 1 система която да записва IP-тата на всеки потребител който влезне в сайта. Ако успееш да ме опровергаеш и не се запише никакво IP или някакво от типа 0.0.0.0 ще черпя.
IP-то ще се запише ,но ще бъде IP, през което няма да можеш да се свържеш към моето apache.

Примерно моето динамично IP e: 10.28.6.2** и ако не бях си платил за статично,на теб нямаше да ти излиза в логовете 78.83.128.** ,а 83.xxx.xxx.xx

И какво като е динамично? Защо да не мога? Това което ми казваш е локално ip същите са от тип 192.168.0.1.

Доста сървъри на Mu бяха с динамично ip но се влизаше. За пример ще дам Anhimilator mu.

Last edited:
И какво като е динамично? Защо да не мога? Това което ми казваш е локално ip същите са от тип 192.168.0.1.

Доста сървъри на Mu бяха с динамично ip но се влизаше. За пример ще дам Anhimilator mu.

И аз съм с динамично ИП и не ми се е сменяло от както съм на спектрум нет (2 год.). Динамични адреси се раздават по алгоритъм, който много силно ги доближава до статичните, особено ако става дума за машини, които не се изключват. Условията, при които динамичният адрес се променя настъпват много рядко.

Преди бях с ип което се сменяше при всеки рестарт на компа ... но си заплатих за реално ип и сега като го изключа и го вкюча пак си седи сьщото :)

Аз пък си пускам безплатен нет като си сменя ип-то да ва е яд !

Ха Като не ми вярвате нема да хоствам за вас и точка :) Тука няма да ва моля ..
Аз си имам файлове всичко :) не ми е до файловете .. но както и да е..

Малко нахални не ставате ли ? Нестигаче ще ви хоствам тука сьрвьр без пари .. а и искате да сте 24/7 в компа ебаси и Наглите "Копелета"

Локвайте Темата

Last edited:
Status
Not open for further replies.