oveRLuckEd
New Member
- Reaction score
- 398
Честно да ти кажа, едва ли някой ще са навие да си му хостър, нищо лично, айде спирам да пиша аз по темата.
Всичко зависи от $$ Аз имах предвит да хост без пари .. но ти Backo направо прекали
Компа е специално презнадачен само за Хостване
Ако има проблеми по сьрвьра тогава ще му дам достьп...
Всичко зависи от $$ Аз имах предвит да хост без пари .. но ти Backo направо прекали
Щом Ip-то ти е реално какви са нереалните? Много често гледам, че хората казват имам реално ip но какви тогава са нереалните.
Честно да ти кажа, едва ли някой ще са навие да си му хостър, нищо лично, айде спирам да пиша аз по темата.
Щом Ip-то ти е реално какви са нереалните? Много често гледам, че хората казват имам реално ip но какви тогава са нереалните.
Реално ИП (статично) е постоянно ИП което може да се вижда от чужди лица в интернет
Нереално (динамично) е променливо ИП което при всчко ресване на ПЦ или модема се сменя ИП-то и то не е достапно да чужди лица в интернет
D3nka7a : мислехме да ти дадем да хостваш s5.angelsmu.net (домейна е от нас) но, като видяхме колко си сериозен а и тфа "само когато има проблеми ще има достап" говори с две думи : Дайте ми хубав сървър и си заминавайте ....
реално динамично :А когато е динамично и е видимо за чужди лица какво е ? ]