oveRLuckEd
New Member
- Reaction score
- 398
Честно да ти кажа, едва ли някой ще са навие да си му хостър, нищо лично, айде спирам да пиша аз по темата.
Всичко зависи от $$Аз имах предвит да хост без пари .. но ти Backo направо прекали
![]()
Компа е специално презнадачен само за Хостване![]()
Ако има проблеми по сьрвьра тогава ще му дам достьп...
Всичко зависи от $$Аз имах предвит да хост без пари .. но ти Backo направо прекали
![]()
Щом Ip-то ти е реално какви са нереалните? Много често гледам, че хората казват имам реално ip но какви тогава са нереалните.![]()
Честно да ти кажа, едва ли някой ще са навие да си му хостър, нищо лично, айде спирам да пиша аз по темата.
Щом Ip-то ти е реално какви са нереалните? Много често гледам, че хората казват имам реално ip но какви тогава са нереалните.![]()
Реално ИП (статично) е постоянно ИП което може да се вижда от чужди лица в интернет
Нереално (динамично) е променливо ИП което при всчко ресване на ПЦ или модема се сменя ИП-то и то не е достапно да чужди лица в интернет
D3nka7a : мислехме да ти дадем да хостваш s5.angelsmu.net (домейна е от нас) но, като видяхме колко си сериозен а и тфа "само когато има проблеми ще има достап" говори с две думи : Дайте ми хубав сървър и си заминавайте ....
реално динамично :А когато е динамично и е видимо за чужди лица какво е ? ]![]()