DarkEvil Active Member Joined Jan 29, 2011 Messages 516 Reaction score 106 Feb 9, 2011 #1 Здравейте. Търся стабилен GameMaster за сървъра ми "С ОПИТ!". Версията на сървъра е 99b. Желаещите да ми пишат на лично.
Здравейте. Търся стабилен GameMaster за сървъра ми "С ОПИТ!". Версията на сървъра е 99b. Желаещите да ми пишат на лично.
M MuOnlineForever New Member Joined Feb 9, 2011 Messages 4 Reaction score 0 Feb 10, 2011 #2 Брат намери ме на скайп badboy4011 че нещо немога да ти пиша ЛС !! намери ме !
KR373N Well-Known Member Joined May 18, 2008 Messages 1,943 Reaction score 446 Feb 10, 2011 #3 MuOnlineForever said: Брат намери ме на скайп badboy4011 че нещо немога да ти пиша ЛС !! намери ме ! Click to expand... защо ли ме съмняваш регнал се преди малко ... нещо не ми вдъхва доверие тоя
MuOnlineForever said: Брат намери ме на скайп badboy4011 че нещо немога да ти пиша ЛС !! намери ме ! Click to expand... защо ли ме съмняваш регнал се преди малко ... нещо не ми вдъхва доверие тоя
M MuOnlineForever New Member Joined Feb 9, 2011 Messages 4 Reaction score 0 Feb 10, 2011 #4 KR373N said: защо ли ме съмняваш регнал се преди малко ... нещо не ми вдъхва доверие тоя Click to expand... Регнал съм се преди малко но следя форума от доста време. До колкото за ГМ, ми да ти кажа мога да бъда перфектен.
KR373N said: защо ли ме съмняваш регнал се преди малко ... нещо не ми вдъхва доверие тоя Click to expand... Регнал съм се преди малко но следя форума от доста време. До колкото за ГМ, ми да ти кажа мога да бъда перфектен.
XSSecurety. New Member Joined Jan 19, 2011 Messages 173 Reaction score 28 Feb 10, 2011 #5 Вече е заето мястото на GameMaster моля някой модератор да lock темата
DarkEvil Active Member Joined Jan 29, 2011 Messages 516 Reaction score 106 Feb 10, 2011 #6 XSSecurety. said: Вече е заето мястото на GameMaster моля някой модератор да lock темата Click to expand... Моля lock темата за сега! Благодаря предварително. @кретен аз за това и не му отговорих! Дори не се постара и на кирилица да пише.
XSSecurety. said: Вече е заето мястото на GameMaster моля някой модератор да lock темата Click to expand... Моля lock темата за сега! Благодаря предварително. @кретен аз за това и не му отговорих! Дори не се постара и на кирилица да пише.