[Help] Точки на рес според левъла

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
Здравейте, искам помощ ( аз нямам сървър просто.... ).
Търся скрипт които прави :
1.Може да се ресва от 300 до 350 ( като на 300 лв дава 300 точки на 310 лв дава 310 точки....350лв=350т.....за всеки лв да дава по 1 точка.В зависимост от лв. на които иска да направи рес дадения герои.
2.Чисти инвентар,магии..всичко
3.Занулява точки като на рес дава точките ,които е имал до сега героя + точките в зависимост от това на кои лв. ресва.
...това е основното ще ви бъда благодарен ако помогнете.Пак казвам нямам сървър и не ми е толкова важно само да тествам.

п.с:това горе е ресет системата на старата Ма3х :death:
 
Last edited:

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
С тази програма може да се прави рес ,но само на определен лв. а не между лв. 300 до 350 , като и да дава на всеки лв. по една точка повече 300лв=300т , 301лв=301т. , 302лв=302т....на всеки лв по 1 точка повече да дава..Като накрая занулява и смята колко точките да даде на героя в зависимост от това на кои лв е ресвал героя.Малко е объркващо :akuma:
Сега се сетих аз не съм се занимавал с Mu Tools и изобщо с настройките за рес от сайтовете.Ако има някаква опция казвайте.
 
Last edited:

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,455
Reaction score
11,069
С тази програма може да се прави рес ,но само на определен лв. а не между лв. 300 до 350 , като и да дава на всеки лв. по една точка повече 300лв=300т , 301лв=301т. , 302лв=302т....на всеки лв по 1 точка повече да дава..Като накрая занулява и смята колко точките да даде на героя в зависимост от това на кои лв е ресвал героя.Малко е объркващо :akuma:
Сега се сетих аз не съм се занимавал с Mu Tools и изобщо с настройките за рес от сайтовете.Ако има някаква опция казвайте.
това което искаш да направиш е невъзможно...
 

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
това което искаш да направиш е невъзможно...
Аз вече казах това което искам е ресет системата на старата Ма3х.Такава система за рес е имало ,така че трябва да е възможно.Как с го направили :bb:
 

Anarxiq

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
408
Reaction score
80
ма3х не са разпространявали тази програма искаи я от главния на ма3х то той ще ти я прати не съм сигурен някой друг да я има
 

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
ма3х не са разпространявали тази програма искай я от главния на ма3х то той ще ти я прати не съм сигурен някой друг да я има
Може да с ,но аз я нямам.Както казах не ми трябва за нещо специално просто искам да я имам :2:.Да не спамим ще видя аз да преправя някои скрипта за рес.Ако стане ще направя един releases

п.с:с "главния" на Ма3х Арамис не сме си фенове така ,че това отпада като идея :censored2:
 

AgMuN4o

Banned
Joined
Apr 19, 2008
Messages
106
Reaction score
53
Може да с ,но аз я нямам.Както казах не ми трябва за нещо специално просто искам да я имам :2:.Да не спамим ще видя аз да преправя някои скрипта за рес.Ако стане ще направя един releases

п.с:с "главния" на Ма3х Арамис не сме си фенове така ,че това отпада като идея :censored2:
това за сайт ли ти трябва или просто скрипт за SQL ????
 

vailoelle

New Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
32
Reaction score
4
това за сайт ли ти трябва или просто скрипт за SQL ????
Все едно според мен само да работи.Пак казвам аз със сайтове не сам се занимавал много.

Ето уточнение не трябва реса да се прави автоматично.Не става излизаш на 320 лв например от играта с мисълта след някои час пак да влезеш и да направиш 350лв. а сървъра те е реснал автоматично :D.Да не правя реклама ,но на Battlezone маи сега е така ресет системата само ,че от 330-350 може да се ресва и дава точки.
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Може да се направи SQL Script-че, когато открия време ще го release-на ;)
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Много просто давам пример ти си го дооправи

if(character level>300 AND character level<350) {
update [level up points] = 'character level',cLevel='1',Exp='0'
....
}
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Ехх, изпревари ме ;)
само 1 грешчица по невнимание (или така е при теб в DB-то) --> cLeve = cLevel