Проблем с Windows

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Здравейте чавета :D: някой може ли да ми каже от какво постоянно ми забива Windows-а? ето 1 снимчици




Принципно излиза синия екран когато съм в Chrom, започва да работи много бавно, чата дори ми забива :D: и мисли и мисли... и накрая син екран



Ако има някакво значение хард дискът ми е от "умните" определя си скоростта на въртене според натоварването на компютъра, възможно ли е това да е проблема? има гаранция така че не е проблем да го заменя.
 

Attachments

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Хайде народеее, че не се търпи тоя лаг в браузера :D
 

^TheLast^

Active Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
328
Reaction score
223
Това след като си сменил харда ли е започнало да се случва ?
 
  • Like
Reactions: IAmSnake

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Да ти кажа честно не знам... или по скоро не си спомням :D:
 

^TheLast^

Active Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
328
Reaction score
223
Както казах и в чата, на ХР ги хвърляше тия ако някой вирус те налази (преебава някой системен процес) или ако уиндоуса се е омазал. Той сам си казва, че се е възтановил от някакъв краш. Може да е станало при инсталация на нещо, ако си я прекъснал преди да завърши или си слагал някакви боклуци на компа си, който са повредили системен файл. Пробвай да възтановиш системата към дата, за която се сещаш че компа е бил добре. Ако и това не стане може да пробваш да поправиш уиндоуса през Диск на УИН . Ако нищо от това не сработи на ново правиш преинсталация. Ако беше проблем в хард диска, компа щеше да се пуска когато поиска или изобщо да не се пуска :)
 
  • Like
Reactions: IAmSnake

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Ама то тоя проблем е от както инсталирах windows-а :D: по спомени го инсталирах в понеделник и още от тогава работи много тегаво в браузерите, с игрите примерно няма никъв проблем
 

ivowe3

Wiki
Joined
Apr 1, 2009
Messages
1,208
Reaction score
1,269
Пиши ми на скайп довечера. Мисля, че имам идея.
 
  • Like
Reactions: IAmSnake

MeMoS

Well-Known Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
621
Reaction score
496
ако процесора ти е AMD и инсталирал win xp sp2 и след това си го дигнал до sp3 има
проблем почва през няколко минути да ти дава синия екран защото е предназначен за intel и иска един "update"
 
  • Like
Reactions: IAmSnake

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Wikko0:коментара ти е полезен колкото нитро бутилка за двигател.
ivowe3: ok
MeMoS: процесора е AMD Athlon II 245, а пък харда си е чисто нов, директно инсталирах windows 7 на него


Ако не ви мързи свалете това клипче и вижте какъв е проблема :D:

http://dox.bg/files/dw?a=e0908d3ffb




edit: Problema e opraven sled preinstalaciq!
 
Last edited:

Wikko0

Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
618
Reaction score
208
Пич коментара не ми е много тъп ; )
Имах същия проблем и ми казаха че имам вирус в Temp да изтъркам всичко и ще се оправи, и така и стана :p
 

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Напротив, аз съм написал че този проблем се появи още след първото включване на компютъра след като е инсталиран Windows... от къде ще го хвана тоя вирус?
 

MeMoS

Well-Known Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
621
Reaction score
496
Напротив, аз съм написал че този проблем се появи още след първото включване на компютъра след като е инсталиран Windows... от къде ще го хвана тоя вирус?
аз имам 2-3 диска на windows xp sp2 с вируси в тях така че си провери диска
 

IAmSnake

New Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
272
Reaction score
125
Windows-а ми е купен заедно с лаптопа ми (тоест имам си го на диск лицензиран в кутийка :D:)
 

^TheLast^

Active Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
328
Reaction score
223
След преинсталацията не се ли оправи тоя проблем, че още го коментирате :D:
 

bulle7proof

New Member
Joined
Feb 10, 2009
Messages
344
Reaction score
68
Това ти излиза заради синия екран, а синия екран идентифицира проблем с драйвер, външно устройство или с вътрешния хардуер. Със сигурност трябва да си помислиш дали си ъпдейтвал драйвери, дали си инсталирал нов компонент на компютъра или си купил наскоро някакво ново външно устройство. Всички тези неща могат да причинят подобен проблем.

Пич коментара не ми е много тъп ; )
Имах същия проблем и ми казаха че имам вирус в Temp да изтъркам всичко и ще се оправи, и така и стана
Единствения софтуерен проблем, който може да ти даде син екран е проблем с драйвер. Обикновени вирусчета едва ли могат да причинят BSOD....