[Help] Проблем със Флоод

Не си направих труда да прочета голяма част от по-горните постове, защото мисля, че се пишат глупости.
Зависи от флоода, има много видове флоод.От УДП няма спасение, пълни ти канала и умираш.Единственото спасение за флоод е по-голям флоод от твоя страна, друга вариант няма.Може доставчика да филтрира ип-тата, но докога.Под Линукс има вариант с iptables, но едва ли ще те спаси от ботнет, ако вобще нещо може да те спаси от това нещо.Спасение от флоод НЯМА.Моли се, трайкай си и това е.Ако не си плащай за ко-локация да ти пуснат 1гб/с и дори и да те флоодят нема нищо да направят.

Има спасение от всичко мой човек иначе добре си си научил урока ;): от UDP можеш да се спасиш единствено ако доставчика ти спре UDP заявките но не всеки доставчик предлага тази услуга.
 
Според вас ще ме спаси ли рутер+луиндолс сървър 2003+киви гуард+сигате файрвалл
или пък луиндолс хп сервиз пак 3 + рутер+ касперски + сигате ? или пък линукс+рутер и там квито допълнителни програми за флууд тръгнат на него несъм го ползвал но плс отг на първият и вторият въпрос несе боря за 100% защита а поне да се отърва от ламерчетата дето флуудят ...
 
Last edited:
Нито едното няма да те спаси щото незнаеш кво правиш можеш да се спасиш с един хубав рутер без квито и да е кивита портокали и така нататък
 
:д ОК А за касперски какво ще кажеш (КИС)
 
Как ще си направиш лъжливо IP бе тъпун? Все едно да си зазидаш вратата и прозорците вкъщи, но все пак да можеш да влизаш и излизаш. Само Каспър го може.
 
Лисичок, остави момчето бе, иска да си направи "лъжливо" айпи. Но много точен пример му даде !
 
лисичок незнам къв ти е проблема :) просто питам как да си направя от каде да знам дали може или неможе ;) търся всякакви варианти да се защитя без да плащам ти като си толкова голям разбирач кажи ми как да се защита :)
 
  • Like
Reactions: alex_vidi
Добре, аз както имам 2 ПЦ мога ли на 1я да сложа линукс, и 2 лан карти. И този, който е на линукс да пусна нет към този с уиндоус. Ще върши ли работа, защитата на линукса ?
 
лисичок незнам къв ти е проблема :) просто питам как да си направя от каде да знам дали може или неможе ;) търся всякакви варианти да се защитя без да плащам ти като си толкова голям разбирач кажи ми как да се защита :)

що не вземеш да се разровиш из тоя гугъл...
 
А как мога да разбера дали работи мълнията ? :)