[Help] Проблем със Флоод

TwIsTeR

Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
89
Reaction score
14
Здравейте
Мисля че несъм единствения където бере ядове със флоод за това искам да попитам дали има някаква програма или начин който да се направи лъжливо ип.
На кратко да си ползваш ип-то което можеш да видиш от What Is My IP Address - Shows Your IP Address
А когато някой ползва начина за виждане на ип run/cmd/ping yourwebsyte.com да му исписва примерно 127.0.0.1 или каквито други цифри напишете.
Ако някой знае как може да стане това или друг начин за спиране от флоод да помогне.
Флоода неможе да се спре на 100% но поне да го намалил от лапенцата но вече ако някой сериозен те набара гориш..
Ако има някакъв начин помогнете мисля че несъм единственият с този проблем !

ПС: Бях говорил с моят доставчик каза че няма как да стане това ... Слушал сам от други хора че доставчика помага но моя не иска...
Ако някой знае как да се спасим да помогне мерси предварително.
 
Last edited:
и как линукса ще ме спаси от флоод и незнам да има опция за лъжливо ип ако знаеш начин дай урок или обясни подробнно ;)
 
Лично нашия доставчик е боклук и пари да му даваш няма да го направи преди малко ИП-то ми смени :mad: :D. По въпроса с флоода мисля, че трябва да има някакъв начин, но си нямам ни най-малка представа как.
 
и как линукса ще ме спаси от флоод и незнам да има опция за лъжливо ип ако знаеш начин дай урок или обясни подробнно ;)

Няма такава функция за лъжливо IP.
Има уроци колкото искаш в нета как се спира флууд под линукс и мисля че само под него може да се спасиш от флууд,
 
Знам хора който са ми казвали че ползват тази екста лъжливо ип казват ми че е програма но не казват как се казва от каде мога да е намеря :)
ПС: Тези хора също държат му сървъри и то много известнни :)
 
Това го знам :) ползвам го спокойно и киви гуард ползвам и сигате но не е там проблема проблема е че като почнат да ме флоодят и става лошо за сега се държа но доставчика ми ме заплаши че ако има още 1 сериозна аттака ще ме одреже :) и за това търся начини да се защитя сам защото явно и доставчика ми незнае такава защита тъпака ... ако някой друг знае нещо по въпроса ми да пише :)
 
Когато видях Real е написал за касперски ако имаш нужда за защита само на Apache касперски е доста ефикасен.
Дръпни си касперски 2012 с триала и ресетера мисля че ще ти помогне колкото до другата част ако искаш да ти спре въобще всякакъв вид флууд минаваш на линукс четеш уроци оправяш си далаверите и спиш спокойно ;):
 
бях със касперски флоод със него няма но има 1-на причина да него ползвам мразя антивирусни те са глупави програми който прецакват вс немога да ги ползвам и не искам и ги мразя :Д за това не слагам касперски :) а за линукс неискам линукс ;) стига ми го предлага не е толкова хубаф :) ще исчакам някой друг да се искаже по въпроса все някой може да е чулл нещо :)
 
И аз съм с касперски и ми спира флоода, но чичо Цецо не ползвал антивирусни. От близо 4 месеца я ползвам и нямам никакви проблеми искачали са ми сигурно 100 ИП-та исписва ми че са блокирани и после никакъв флоод проблем, ако искате ще кача снимки за какво става дума. А ако искаш можеш да я ползваш само като защитна стена, а не като антивирусна ти си преценяваш.
 
Братле ползвах я като защитна стена ама при мене мн кофти се получава че се гаврят с мене :Д и ми деллкат някой файл от някоя игра и превъртам и ги трия :Д ако имах само хостерска машина няма проблеми там ще кача антивирусна :) но на моята никакъв шанс
 
Ако ти се дават пари мисля че "D-Guard" помага :}

Edit: Ако ти се дават МНОГО пари :D
 
Еми гледам ако мога да се отърва без пари :Д което ще е малко трудно но не невъзможно :)
 
а да сте чували да се обадите на доставчика когато му кажете че ИП то ви се флооди те знаят какво да направят така че или програма или звънкате на доставчика и готово
 
Linux или $ тва е никви програми няма те спасят има различни видове flood
 
  • Like
Reactions: ReSpEc7
а да сте чували да се обадите на доставчика когато му кажете че ИП то ви се флооди те знаят какво да направят така че или програма или звънкате на доставчика и готово

Говорил сам с доставчика казва ми че неможе нищо да направи по въпроса а когато му се обадя и му кажа че ме флоодят ми спира нета за 2 3 дена и вика ще го пусна като се оправят нещата ... сам си направи сметката защо не го търся ;)
 
Не си направих труда да прочета голяма част от по-горните постове, защото мисля, че се пишат глупости.
Зависи от флоода, има много видове флоод.От УДП няма спасение, пълни ти канала и умираш.Единственото спасение за флоод е по-голям флоод от твоя страна, друга вариант няма.Може доставчика да филтрира ип-тата, но докога.Под Линукс има вариант с iptables, но едва ли ще те спаси от ботнет, ако вобще нещо може да те спаси от това нещо.Спасение от флоод НЯМА.Моли се, трайкай си и това е.Ако не си плащай за ко-локация да ти пуснат 1гб/с и дори и да те флоодят нема нищо да направят.
 
Е добре а как да се подкара Му Съвър под линукс че не ми е ясно ... ?!