- Reaction score
- 693
Здрасти! на всички стари, и нови приятели след, като проведох доста разговори и доста хора искаха да продължавам да помагам реших да започна отново да се занимавам с Му. След моето оттегляне преди няколко месеца, започнах да се занимавам сериозно с Уеб Дизайн, но главно с php & mysql. Признавам че не знам как да правя сървърни файлове, но и на това се уча, но това е друга тема с, която няма да Ви занимавам. В момента живея, в София и една фирма която се занимава главно с Уеб Дизайн, и е една от доста добре познатите, ни в България, която няма да споменавам защото не искам, да се хваля и да чета грозни коментари, който ме ядосват няма да споменавам име на фирмата а ще обясня защо реших да се занимавам отново с Му. Та... от фирмата ми казаха че имам нужните изисквания но искат да видят колко съм активен и колко способен. И им споменах че съм правил "темплейти" главно за Му... и други игри... те ми дадоха 5 месеца изпитателен срок т.е. да направя нещо което да го харесат много хора и да видят че имам въображение и съм способен да създавам красиви и високо бюджетни неща... за да ме включат в техният колектив. След това им препоръчах да следят моите творения в форумите на "darksteam" защото тук има доста активни хора, а и по други форуми, не ми се занимаваше. Един от екипа на фирмата ще се регистрира тук и ще чете коментари дали харесвате моята работа... за това Ви моля бъдете честни! винаги оценявайте справедливо... ако нещо не Ви харесва не си мълчете а ми го споделете.
Ето и над какво ще работя : Изграждане на темплейти за, MuWeb 0.8 + 0.9, MuToolz, IPB, phpbb2 + phpbb3 forums, SMS systems, voting systems, new php scripts, лого-та, банери, подписи и други.
Това мога да кажа за сега
Поздрави, Стефан Стойчев - Gasolincho
Ето и над какво ще работя : Изграждане на темплейти за, MuWeb 0.8 + 0.9, MuToolz, IPB, phpbb2 + phpbb3 forums, SMS systems, voting systems, new php scripts, лого-та, банери, подписи и други.
Това мога да кажа за сега
Поздрави, Стефан Стойчев - Gasolincho