Мен пък лично тази песен не ми харесва, но все пак трябваше да уважа mah man NoWallz от XPRSN и да го дропна в неговото студио
Някъде 30тина трака имам, от които повечето необработени.. не защото не мога, а защото е underground. Не ти трябва качество, за да усетиш думите. Можете да ме видите на батъли в Club Twins или Arena-та под название "Брадата" ^^
Предлагали са ми да подписвам лейбъли и са ми звъняли за интервю (коснпиративна рап тематика), които съм отказвал. Абсолютно никакво намерение "да ставам известен", поразровете се малко относно световната музикална индустрия, пък може и да разберете откъде идва "Кукловода" като прякор. Да, рапа ми е мръсен
Мръсен е, за да каже на позитивните хора, че нямат място тук и не за друго, ами защото хората, вибриращи на негативни честоти ще разберат какво се крие зад лириките.. Иначе плюя за себе си, mic-а ми е като боксова круша, върху която изливам натрупаните си емоции и мисли.
Приемат ме в някой uni и веднага се връщам при вас [DarksTeam/rexploit] през лятото !
pz
Видео споделяне / VBOX7
Kuklovoda - True Story by ba3ob on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free [нов трак.. personal shit, само тук е постнат, не раздавайте линка]
)