[Help] Не мога да си влезна във сървара

ProHouse

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Влизам си във сървара и ми излиза само надписа MU и корабите.Хайде помощ :bb:
 

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
сам си помогни прегледаи всички ип та
 

ProHouse

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Ем гледах гледах ама не видех грещка
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,810
Reaction score
376
хмм ела в скайпе аз ще ти го опратя !! трябва да се смени някой port и IP :)
 

ProHouse

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Ок само си дай скуре моя е blind2125 пиши ми :)
 

gecata619

New Member
Joined
May 8, 2009
Messages
1
Reaction score
0
И ас имам същия проблем ,ако някой може да ми помогне да ме потърси на скаип gecata5444
 

D3nKa7a

New Member
Joined
Apr 9, 2009
Messages
657
Reaction score
80
И аз имам сьщия проблем :x скайп: d3nka7a_hs
 

Sky

New Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
3
Reaction score
0
И аз имам сьщия проблем скайп:tachumupeS
 

NoFeaR

Well-Known Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
738
Reaction score
291
Провери ИП-то във StartUp.ini на JoinServer-a
 

m0v3r

New Member
Joined
Feb 14, 2010
Messages
307
Reaction score
2
Трябва да смените serial-а на main.exe-то с този на сървъра!
 

hamlet

New Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
888
Reaction score
91
Трябва да смените serial-а на main.exe-то с този на сървъра!
I think its not from the serial - if was it they should get a text : "please update your client" or something like that
 

pafa7a

Well-Known Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
1,374
Reaction score
787
Добавете ме в скайп : boga_bs и ми пишете че сте от даркс тийм за да ви помогна с каквото мога ....
 

Skyfi

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
64
Reaction score
4
Провери си ИП-то на линковете 4 и 8, и виж дали си настроил sql акаунт и парола където трябва да се смени.
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
445
погледни GS дава ли някаква грешка като влизаш и хубаво виж mustartUp.exe да ли си добавил вскичко както трябва
 

hamlet

New Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
888
Reaction score
91
е ако е от startup няма ли да му изкарва грешка на ГС-то още като пуска сървъра ...
 

hdimitrov

New Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
404
Reaction score
26
iplist и serverlist разгледай и виж дали правилно си избрал къде да пишеш LAN и WAN ip-та
 

Similar threads