Това не ти трябва. По-добре го махни от уебшопа защото ако някои си го сложи и почне да спами на пост няма да разбереш кои е. ^^
Edit: Тоя ринг+хастиму=луд спам в пост!!! Колкото до натписа би трябвало да ти дава дмг и деф обаче то те превръща в разни лайна и неможеш да биеш с магийте си.
е тоя ринг от едитора ми се появи :d а общо взето от интерес за многото скилове появили се ми беше ... ам серв. файловете в общ план са добре малко поправки трябвят но за сега работи .. но днес нещо ГС ми крашна и още незнам от какво та дано да не е голям проблема
е тоя ринг от едитора ми се появи :d а общо взето от интерес за многото скилове появили се ми беше ... ам серв. файловете в общ план са добре малко поправки трябвят но за сега работи .. но днес нещо ГС ми крашна и още незнам от какво та дано да не е голям проблема
Чудно на при мен защо не крашва... А относно за превода ти трябва преведена Local (Client Side) папка. По-късно, ако не си си намерил сам ще намеря и ще я кача!
от едитора който явно ми е бъгав защото Wings of Spaced Time и ми слага Сторм ако може и едитор за с3 + с4 итемс да дадете линк че не открих явно единственото откритие е този който е бъгня ... а ина4е за пръстените double click на спота за пръстени и хоп изленада а иначе за няколко дена само 2 краша и не сам се разровил още да вида дали не е от боксове че и от това ми се е случвало
Чудно на при мен защо не крашва... А относно за превода ти трябва преведена Local (Client Side) папка. По-късно, ако не си си намерил сам ще намеря и ще я кача!
мм търсих но не открих само клиенти ми излизат но никаде коректна информация дали папката е преведена ако не те мързи много имаш 1 бира после от мен :drinks_cheers: