Добре, българино !Епа та личнo на мене не ми пречи форум като Форум
Боли ме _|_ за едното Тъпо Име ... Цяба пародия напрайхте Хубаво нали ще сменят името какво толкова ?!?!?! и аз имам рег вътре и ко ?!
Е да Разбирам Protect Защо се ядосва но не разбирам другите какво мрънкат за щяло и нещяло !!!
някой като ги помоли нещо из форума се праят на (()) направо нямам Думи!!
Зареди това България е в такова положение !!!
На Повече в тозе форум дето уш знаят много (лапета на по 14-15г) се правят на кой съм аз... ай де моля ви се !!!
П.С: Някой да Изтрие тая Тема !!!
Хората казаха че ще сменят Името на форума ко Перполевите
Само Протект има право да се сърди А ни вие лапенца които нямате собствено мнение !!!
Имам твърде висока температура(40градуса), за да тръгна да слагам червено на всяка грешка.
Аз колко време млях заради това ,че започна масово релийсване на web-ове ,които нямат място в пространството ?- многоКолко сървари са с на Damian уеба?? 1/10 да са му оставили кредити е извинявайте много ама като вземат нещо ваше отваряте големите усти
Успях ли някой да вразумя ?-не
Сега имам web-а на Дамян и на още 1-2-3 ,но никога не бих тръгнал да ги релийсна ,защото ако някой иска да даде нещо - ще го направи. Няма смисъл от това да даваме web-ове на чужди хора. Нищо.
По темата: Жалките копия на рейджзон и даркстийм така или иначе ще спрат до няколко месеца. Няма страшно.
Има истина на фона на всичките лъжи.имах предвит че това е зряла възраст