oveRLuckEd
New Member
- Reaction score
- 398
Ми случайно Mobio.BG посещават тая тема
От къде тогава, ще знаят кой му е акаунта в мобио.бг
Ми случайно Mobio.BG посещават тая тема
като види че има сървър на му ще влезе в сайта, ще отиде в описанията за смс и ще види ослугата
Абе мани ти това даване на ЕГН.. неможе да се дава за всяка 2ра услуга..
Като ме разбраха,че не съм на 18 сега ми искат копие от личната карта от родител/настойник добре немога да разбера половината тука нямат 18 ама точно на мене трябва да се заядат ... ех каръка си е карък!
Мхм..
Доста хора декларират ,че имат 18 ,а всъщност нямат.
И ти спадаш към списъка ,май.
Няма значение той иска да каже,че ти нямаш 18 ^^Нямам идея за какво говориш
Всички сметки по сървъра и всичко що се отнася до пари е на името на пълнолетен и са въведени точните данни.
Мобио преди 1 година бяха супер просто. Нямаше грешка при плащания при СМС-си и при 20 лв можеше да си вземаш парите. Апък сега с тея 50 лв. Много голям ташак. Мисля да се отказвам само заради тея 50 лв щото не всеки 2-ри има сървър с по 200 онлайн и всеки ден да прави по 100-200 лв от смс-си.
Нямам идея за какво говориш
Всички сметки по сървъра и всичко що се отнася до пари е на името на пълнолетен и са въведени точните данни.
80 стотинки земашАз какво исках да разбера какво стана и все пак сложих мобио..
От 1 смс 2.40 зимаш 78 стотинки
Мобио преди 1 година бяха супер просто. Нямаше грешка при плащания при СМС-си и при 20 лв можеше да си вземаш парите. Апък сега с тея 50 лв. Много голям ташак. Мисля да се отказвам само заради тея 50 лв щото не всеки 2-ри има сървър с по 200 онлайн и всеки ден да прави по 100-200 лв от смс-си.