Имам проблем с [SCFDB3]

HOLIGAN

New Member
Joined
May 8, 2012
Messages
237
Reaction score
75
Ето го проблема снимал съм го.
Тъй като мисля , че е от net.framework изтеглих и последната версия 4 сега имам от 2.0 до 4.0 и пак си е така.Някое друго предложение понеже заради този ерор не ми тръгва GameServera (поне мисля , че е от него)
http://darksteam.net/attachment.php?attachmentid=3296&stc=1&d=1355058818
 

Attachments

Last edited:

HOLIGAN

New Member
Joined
May 8, 2012
Messages
237
Reaction score
75
help ? Как да си настроя net framework за тази програма понеже изтеглих 30 net frameworci и няма оправия
 

bulle7proof

New Member
Joined
Feb 10, 2009
Messages
344
Reaction score
68
лол

Ето го проблема снимал съм го.
Тъй като мисля , че е от net.framework изтеглих и последната версия 4 сега имам от 2.0 до 4.0 и пак си е така.Някое друго предложение понеже заради този ерор не ми тръгва GameServera (поне мисля , че е от него)
http://darksteam.net/attachment.php?attachmentid=3296&stc=1&d=1355058818
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aka44szs.aspx Писано е на C# и очевидно проблема не е в теб а в съответната програма. Нищо не можеш да направиш...Явно е използван неправилно String.Substring() метода. Абе накратко казано нямаш вина и нищо не можеш да направиш..
 
Last edited:

HOLIGAN

New Member
Joined
May 8, 2012
Messages
237
Reaction score
75
Не знам защо така ми го показва , но си спомням като съм бил на друга операционна система naprimer Sp2 бачкаше и си мисля че е от там :)
 

ivowe3

Wiki
Joined
Apr 1, 2009
Messages
1,206
Reaction score
1,265
Какво става като му дадеш Continue
 

HOLIGAN

New Member
Joined
May 8, 2012
Messages
237
Reaction score
75
Тръгва , но GameServera не работи
 

HOLIGAN

New Member
Joined
May 8, 2012
Messages
237
Reaction score
75
Мисля , че го имам или поне това в темата където е на darkmaster 97d+99i за 32 бита Ще го пробвам и твоя линк остави го да стой