[Release] Екстайлинг Уеб (XTYLING WEB) 100% Secure

за кво ли си мисля че си сложил сял инжект код който да запише атаката

Не съм...давай....

трябваше да испише sql injection detect за това смятам че си сложил такъв скрипт който да ми засече атаката

Last edited:
http://silk.mu-online.info/XTYLING.NET - Old WEB/whoiz.php?name='; трябваше да испише sql injection detect за това смятам че си сложил такъв скрипт който да ми засече атаката

$name = htmlspecialchars($_GET['name'], ENT_QUOTES);
Трия ти знаците за това и става NULL така че си преебан.
btw заменете реда с дупката с реда който аз съм дал..

Last edited:
аве има и други дупки... не е само на whoiz.php има и други щото аз бях си махнал whoiz.php от сайта и тоя пак си игра с index.php....

Дам Арагорн е прав има и друга дупка която трябва да открием ....

нали ви казах какво е решението зимате веба на Вирус и ако си играе пак аз може да реалесна веба дето си го фикснах за себе си :)

В такъв случай знаеш и друга дупка :D
И откъде знаеш че си си го фикснал на мах :)

Според мене този сайт е пълен буклук .Ако почвате да го фиксвате трябва всеки модул един по един редовете да ги защитавате..
До ся неми вярвахте ся майче почвате да ми вярвате но няма кво да се доказвам пред тези които се съмняват в знанията ми ...Не че имам такива :Д

Last edited:
СТИГНАХМЕ ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ЧЕ XTYLING И XTYLiNG WEB = Са СУХИ !
Тоест Не ползвайте нищо което ви е дадено от Xtyling.
btw Нека да изчакаме оправдание от xtyling ^_^

още в началото xtyling беше казал, че има дупка в whoiz.php (yawn)

Странно не открих пост на xtyling за дупка в Уеба Гледам на 1-ви му пост пише 100% Secure никъде не се опоменват ДУПКИ.

Странно не открих пост на xtyling за дупка в Уеба Гледам на 1-ви му пост пише 100% Secure никъде не се опоменват ДУПКИ.

Това е рекламен трик, за повече сваляния (heidy)

И да може ако го използваш и се развие супер мно сървъра ти или поне повече от xtyling да ти изпише " ХАКНАТ " ^.^

Иам огромното чувство че xtyling НЕ е писал тоя уеб...

Чувството ти е като моето :D

веба не е писан от XTYLING веба е писан от Web-Tourist

веба не е писан от XTYLING веба е писан от Web-Tourist

1 доказателство дай и тогава може да говориш глупости