Вярно на всички заявки са защитени но не както трябва. Много лесно се хаква. Но не всеки знае как.
ти ако знаеш ме хакни .:: XTYLING.NET MuOnline BG FREE SERVER ::. с същите модули съм...
това че съм ти променил индек-са незначе че е от Екстайлинг Уеб-а и ако още си мислиш че е от там провери целия сайт и ще се овериш че найстина няма дупки и не е от тамXTYLING всички знаем, че има дупка... дори беше ми променил index-a...
Искам да си го инсталираш и да пробваш и да ми кажеш каде кво става защото не си наясно
пробвай и ми кажи каде е дупката щом невярваш
Хаквал съм хора с този веб ако не бях хаквал нямаше да приказвам на празно.И то не е дупа а просто не си го направил както трябва само онея 2 модула дето казах са оправени на 100% .
Аз до колкото видях само на някои места си сложил str_replace ако не се лъжа щот не знам дали първия веб имаше. И няма ко да споря с теб щом казваш тъй да е
като няма str_replace незначе че няма защита... се пак ако няма str_replace има ереги или прег-матч
Аз съм проверил и пак си ставакак да ти обесня че си хаквал преди... провери ся да видим
може ве кфо го слушате тоя... само се прави на интересен тука... умее да лъже...
Ама той и да лъже аз пак си знам че може и не може да ме убеди в нещо което става.