[Release] Екстайлинг Уеб (XTYLING WEB) 100% Secure

Anyone can help me (think) :x I can't install Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in G:\xampp\htdocs\config.php on line 10

Кво да ви кажа ако неискате дизаин това е наи-добрия уеб :)

Искам да си го инсталираш и да пробваш и да ми кажеш каде кво става защото не си наясно :)

XTYLING всички знаем, че има дупка... дори беше ми променил index-a...

XTYLING всички знаем, че има дупка... дори беше ми променил index-a...
това че съм ти променил индек-са незначе че е от Екстайлинг Уеб-а (chuckle)(chuckle)(chuckle) и ако още си мислиш че е от там провери целия сайт и ще се овериш че найстина няма дупки и не е от там :)

• Like
Reactions: Bo$cH37o
Header Image Cleaned!

Attachments

• xtyling.png
    xtyling.png
    192.2 KB · Views: 101
Искам да си го инсталираш и да пробваш и да ми кажеш каде кво става защото не си наясно :)

Напълно съм на ясно само register-a и lostpasword-a е оправен на 100% иначе на другите места е не е добре сигурен съм че и ти знаеш за какво говоря щото виждам че на тебе не става :)

пробвай и ми кажи каде е дупката щом невярваш :)

пробвай и ми кажи каде е дупката щом невярваш :)

Хаквал съм хора с този веб ако не бях хаквал нямаше да приказвам на празно.И то не е дупа а просто не си го направил както трябва само онея 2 модула дето казах са оправени на 100% .

Хаквал съм хора с този веб ако не бях хаквал нямаше да приказвам на празно.И то не е дупа а просто не си го направил както трябва само онея 2 модула дето казах са оправени на 100% .

как да ти обесня че си хаквал преди... провери ся да видим :)

Аз до колкото видях само на някои места си сложил str_replace ако не се лъжа щот не знам дали първия веб имаше. И няма ко да споря с теб щом казваш тъй да е :)

Аз до колкото видях само на някои места си сложил str_replace ако не се лъжа щот не знам дали първия веб имаше. И няма ко да споря с теб щом казваш тъй да е :)

като няма str_replace незначе че няма защита... се пак ако няма str_replace има ереги или прег-матч :)

като няма str_replace незначе че няма защита... се пак ако няма str_replace има ереги или прег-матч :)

Знам но пак може да се хакне знам че и ти го знаеш поне не се прави на глупав моляте.

може ве кфо го слушате тоя... само се прави на интересен тука... умее да лъже...

може ве кфо го слушате тоя... само се прави на интересен тука... умее да лъже...

Ама той и да лъже аз пак си знам че може и не може да ме убеди в нещо което става.

Ама той и да лъже аз пак си знам че може и не може да ме убеди в нещо което става.

не не няма смисал да ви обеснявам вие си знаете вашето и това е...