[Release] Екстайлинг Уеб (XTYLING WEB) 100% Secure

Еми да от там няма как да качиш шел :D

ОЛеле даи някои сервер да ти покажа ще истрия таблиците ако искаш да ти докажа или ще дигна на някои ресовета на .

Тва сега не е ли дупка ? Ако не ми вярваш ми влизаш в компа знам няколко сервера
и ще гледаш да видиме.Но ако това е дупка кво правиме ?

:) щом си сигорен в това което казваш обясни ми какво правят въпросните 4 реда който си оцветил в червено?

Искаш да ми кажеш че със ?name= можеш да направиш нещо ли :D

очаквам някой да го опрай и да каже как да си го опрайм и другите xD

:) щом си сигорен в това което казваш обясни ми какво правят въпросните 4 реда който си оцветил в червено?

Сигурен съм в това защото пробвах на няколко сървари да адвам работи да трия и такива.Не е за обяснение поне аз не мога да ти го обясня.

Сигурен съм в това защото пробвах на няколко сървари да адвам работи да трия и такива.Не е за обяснение поне аз не мога да ти го обясня.

Ето ти да ми качиш шел там http://78.83.99.234

Не можеш да качиш шел.Освен това май си ограничен до една таблица...

Не можеш да качиш шел.Освен това май си ограничен до една таблица...

Казах не знам дали може да се качи шел но може да правиш много работи.

Казах не знам дали може да се качи шел но може да правиш много работи.

Добре бе пич айде по бързо направи к'вото и да е промени там изтрий ми герой или спри сял-а уеб-а само съм му редактирам конфа и е същият който е релийзнат.
Айде по-бързо, че имам среща и трябва да бягам

всички са баннати сега вярваш ли ми :)

Става ли и на xtyling.net ?

всички са баннати сега вярваш ли ми :)

нали каза, че ще промениш имена и статистики нещо и шелл ще качиш?

P.S Добре значи си прочел от някой или са ти казали как да го направиш :) но "шел" мисля, че неможе да се качи от това което ми показа ;) затова те попитах няколко пъти знаеш ли за какво са тези редове :)

Last edited:
10 пати казах че аз не разбирам от качване на шелл или такива но ресовете на всички са 90000 щях да направя и гуилд скоре 10000 но нещо спря сайта

Твоя номер получава ли се и на xtyling.net

10 пати казах че аз не разбирам от качване на шелл или такива но ресовете на всички са 90000 щях да направя и гуилд скоре 10000 но нещо спря сайта

Затворих порта :) затова :)

промених ресовете щях да променя гуилд скорето но спря сайта