Някъде съм забравил да вкарам IP, знам че някои хора от форума разбират от къде идва проблем в зависимост от това къде те дисконектва, мен ме дисконектва след като напиша ник и парола и дам ентер и ми дава DC, не преди това ?
Хяхяхя разбирачите.. ако е от сериала ще ти изпише че иска нова версия със "Version" е същтото.
Проблема ти е от "firewall"-a, блокнал си "Gameserver.exe" мисля че така се казваше ;p
отдавна не съм се занимавал с "MU" затова ако не се казва така пиши ми и ще ти кажа точно кое е.
GameServer е позволен дал съм му Allowed.. не е от това.. вкарвам ник парола давам ентер пише You Are disconnected.. нямам идея от какво е просто.. дори да напиша измислена парола, вместо да ми каже "Password is incorect" направо ми дава дикс..
В GameServer-а пише че се коннектвам, на долния ред:
WSARecv() failed with error 10038
и от долу дисконект и ип-то ми...
Разрешен е, като цяло съм сигурен, че Sygate всичко е точно.. предния сървър, както го бях наредил в сайгейт, си бачкаше без проблем, тоя съм го сложил по същия начин..
Хяхяхя разбирачите.. ако е от сериала ще ти изпише че иска нова версия със "Version" е същтото.
Проблема ти е от "firewall"-a, блокнал си "Gameserver.exe" мисля че така се казваше ;p
отдавна не съм се занимавал с "MU" затова ако не се казва така пиши ми и ще ти кажа точно кое е.